Kim demiş Çankırıda stres var diye?!

Kim demiş Çankırı'da 'stres' var diye?!

ÇATSO'nun düzenlediği ve yaklaşık 1000 üyeye duyurulan toplantıya 9 kişi katıldı!

ÇATSO toplantı salonunda bu akşam saat 18.00'de Çankırı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çelebi Çağlayan verilen 'Zaman ve Stres Yönetimi' seminerine Başkan Hayrettin Çelikten dahil 9 kişi katıldı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nca düzenlenen program, günler öncesinden web sayfasından duyurulmakla birlikte yaklaşık bin üyeye de SMS gönderildiği öğrenildi.

Seminere katılanların sayısına bakıldığında insan ister istemez soruyor:

- Kim demişti; Çankırı'da yaşamanın stresi diğer illere göre çok fazladır!

Hiç inandırıcı değilsin dostum...

catso-cankiri-hayrettincelikten-stresyonetimi-sozcu-resim-121.jpg

DURUMA BAŞKAN ÇELİKTEN DE SİTEM ETTİ
Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Oda Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminer öncesinde yaptığı konuşmada, “"Ticaret erbabının günümüzdeki en önemli sorunlarından birinin zaman yönetimi ve stres olduğunu gözlemledik"” dedi..

Bu doğrultuda Çankırı Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile bir çalışma yaparak “zaman ve stres yönetimi” konulu seminer düzenlemeye karar verdiklerini söyleyen Çelikten, “"Oda olarak tüccar ve sanayicimizin işini kolaylaştıracak, güncel hayatta işine daha iyi adapte olmasını sağlayacak seminerler yapıyoruz ama ne yazık ki tüccar ve sanayicimiz bu seminerlere rağbet göstermiyor"” diye sitem etti.
 
Çelikten, toplantıya sadece yönetim kurulu üyelerinin katılmasına sitem ederek, “"Tüccar ve sanayicimizin kendi gelişimleri için bu tür seminerlere bekliyoruz"” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler