Kıvrımlarının sırrını anlattı

Kıvrımlarının sırrını anlattı

Televizyon yıldızı görüntüsünü korumak için çok çalışıyor.

Kim Kardashian muhteşem görünümünü korumak için “çok” çalıştığını ve ne yediğine dikkat ettiğini söyledi.

KARİYERİNİ BİTİRECEK HASTALIK ...

Kıvrımları ile tanınan 30 yaşındaki sosyoelit, yemeklere olan aşkı yüzünden kilo almaması için düzenli olarak egzersiz yapıyor ki bu da her zaman kolay olmuyor.

Yıldız İngiltere’nin Hello! dergisine şöyle konuştu: “Yemek yemeyi seviyorum, fakat egzersiz yapmayı da seviyorum, bu yüzden umut ediyorum ki ikisi birbirini dengeler. Eğer bir fotoğraf çekimim varsa ya da bikini giyeceksem, iki hafta boyunca işlenmiş yiyeceklerden ve karbonhidratlardan uzak duruyorum.

“Her zaman kıvrımlıydım ve uzun bir süre Bati Hollywood’daki Barry’s Bootcamp isimli bir seansa katılıyordum. Fakat şu sıralar Tracy Anderson ile çalışıyorum. Kolay görünüyor ama gerçekten çok zor bir iş. " şeklinde konuşan Kim sözlerine şöyle devam etti; "Onunla beraber 12 hafta boyunca çalıştıktan sonra, farkı görüyorum. Çok zor çünkü ben yemeyi seviyorum ve şekere düşkünüm. Zayıf noktam ise dondurma ve donmuş yoğurt.”

Kim ayrıca dolgu maddelerini kullandıktan sonra  Botoks’u beğenmediğini söyledi.

kim-kardashian-resim-03.jpg

Yıldız şöyle konuştu: “Estetik operayona tamamen karşı değilim.  Botoks’u denedim ve beğenmedim. Denediğim tek şey buydu. Gözlerim farklı göründü ancak beni genç göstermedi, bu yüzden artık sadece kırışıklığa karşı krem kullanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler