Kocasını namazda öldürdü!

Kocasını namazda öldürdü!

Namaz kılarken öldürülen madencinin katili 40 yıllık karısı çıktı

 

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde 2 hafta önce namaz kılarken sert bir cisimle vurularak öldürülen emekli madencinin katili, 40 yıllık eşi çıktı.
 
Edinilen bilgiye göre, TTK'dan emekli 5 çocuk babası Bilal Korkmaz, 21 Aralık 2011 akşamı evde namaz kıldığı seccadenin üzerinde ölü bulundu. Bilal Korkmaz'ın, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olay günü eşinin ölümüyle büyük üzüntü yaşayan ve gözyaşlarına boğulan 40 yıllık eşi 55 yaşındaki Hanım Korkmaz, polise sabah kızının yanına misafirliğe gittiğini, akşam döndüğünde eşini yerde kanlar içinde bulduğunu söyledi.
 
ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF ETTİ
 
Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, önce Bilal Korkmaz ile aralarında husumet bulunan kişileri araştırdı. Korkmaz'ın, geçmişte sorun yaşadığı kişilerin ifadelerine başvuran polis, bir ipucu bulamadı. Bunun üzerine polis, Bilal Korkmaz'ın eşi Hanım Korkmaz ve çocuklarını takibe alarak telefonlarını dinledi. Telefon dinlemelerinden de sonuç elde edemeyen polis, önceki gün Hanım Korkmaz'ı ve hepsi de evli olan 5 çocuğunu gözaltına aldı. Hanım Korkmaz, polisteki çapraz sorguda 40 yıllık eşi Bilal Korkmaz'ı, sabah namazı sırasında bahçe çapasıyla başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti.
 
Polis sorgusunda eşinin uzun bir süre içki içip kumar oynadığını söyleyen Hanım Korkmaz, kendisinin de sürekli şiddete maruz kaldığını anlattı. 2000 yılından sonra eşinin kötü alışkanlıklarını bırakıp namaza başladığını, ancak evde kendisine şiddet uygulamaya devam ettiğini ileri süren Hanım Korkmaz, boşanmak istemesine rağmen çocuklarının araya girdiğini iddia etti.
 
ÇOCUKLARI SERBEST KALDI 
Hanım Korkmaz'ın çocukları ise annelerinin cinayeti işlediğini bilmediklerini söyledi. Polis, sorgularının ardından sabah önce Hanım Korkmaz'ın çocuklarını adliyeye sevk etti. Kardeşler, Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Hanım Korkmaz öğleden sonra geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne çıkartıldı.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Kaynak: haberturk.com-iha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler