Korgun Vali Özcanı ağırladı

Korgun Vali Özcan'ı ağırladı

Vali Vahdettin Özcan ilk ilçe ziyaretini Korgun'a gerçekleştirdi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ilk ilçe ziyaretini Korgun'a gerçekleştirdi.

Vali Özcan, Kaymakamlık binası önünde Korgun Kaymakamı Tuğba Oğuz, Belediye Başkanı Halil Öz, İl Genel Meclis Üyeleri ve kamu kurum ve kuruluşlarının Müdürleri ve Korgunlular tarafından karşılandı.

Kaymakam Tuğba Oğuz tarafından İlçenin tarihçesi, ulaşımı, coğrafi yapısı, yetiştirilen ürünler ve köyleri hakkında bir sunum yapıldı. İlçedeki sanayi kuruluşları, kamulaştırma çalışmaları, orman alanları ve doğal kaynakları ile ilgilide bilgi alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Özcan, Başkan Öz’den İlçenin genel durumu ve yapılabilecekler hakkında bir süre görüştü. 

Korgun Sevgi Evlerini ziyaret eden Vali Özcan’a Sevgi Evleri Müdürü Alim Çaycı tarafından kuruluş tanıtıldı. Çocukların kaldığı evler gezdirildi.

Vali Özcan, öğrencilerin kaldığı evlere konuk oldu. Evlerin yapımı, tefrişi ve yerleştirilmesini çok beğenen Vali Özcan, çocuklarla sohbet etti. Yaşadıkları mekanın çok güzel olduğunu, ev ortamında sıcak bir yuvada yaşamlarına devam edeceklerini ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Vali Özcan tarafından çocuklara evde kullanmaları için terlik hediye edildi.

Korgun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Özcan, daha sonra Sanayi Kuruluşlarında da incelemelerde bulunarak Çankırı'ya döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler