Korhan Öztürk Çankırıspor'da

Korhan Öztürk Çankırıspor'da

Mavi-beyazlıların Antalya kampında son 24 saatte yaşanan fırtına sonrası flaş transfer gerçekleşti.

Hakan Yılmaz'ın tekrar göreve getirilmesi ile birlikte son 24 saatte Çankırıspor'un Antalya'da yaşadığı fırtınadan flaş transfer haberi çıktı. Süper Lig'de Gençlerbirliği, Elazığspor, MP Antalyaspor ve Kasımpaşa formalarını giyen başarılı golcü Korhan Öztürk ligin ikinci yarısında Çankırıspor formasıyla sahalarda ter akıtacak.

Akşam saatlerinde İzmir'den Ankara'ya gelen Korhan Öztürk, Antalya'dan Ankara'ya dönen Başkan Karaali ile bu akşam biraraya gelerek kendisini 1.5 yıllığına Çankırısporlu yapan sözleşmeye imza atacak.

KORHAN ÖZTÜRK'ÜN MİLLİ TAKIM KARİYERİ
20 kez milli takımlara çağrılan Korhan Öztürk, 3 kez Türkiye U-17, 7 kez Türkiye U-18 ve 10 kez de Türkiye U-21 Milli Takım forması olmak üzere toplam 15 kez milli formayı giydi ve bu müsabakalarda 1 gol kaydetti.

PUŞKAŞ ÖDÜLÜ'NE TALİPTİ
Geçen yıl ligin ikinci devresinde 
Altay'ın Anadolu Selçukluspor'u depasmanda 3-0 yendiği karşılaşmada siyah beyazlı futbolcu Korhan Öztürk, futbol sahalarında ender görülecek güzellikte bir gol atmıştı. Maçın 51'inci dakikasında takım arkadaşı Halil'in rakip sahanın solundan yolladığı paralel pası, ceza sahasının dışından sağ ayağıyla çıkardığı mükemmel voleyle ağlara yollayan 32 yaşındaki futbolcu, "Futbol hayatımın en güzel golünü attım. Bence golüm, Fenerbahçeli Stoch'un önceki yıl Gençlerbirliği ağlarına yollayarak FIFA Puskas Yılın Golü ödülünü kazandığı golden daha güzel oldu. Ben de o ödüle talibim" demişti.

VE İŞTE O GOL

SEVDA KARAALİ: BAŞKANLAR GEREĞİNİ YAPAR
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Hakan Yılmaz'ın tekrar takımın başına getirilmesi kararı ile birlikte Antalya kampında son 24 saatte yaşanılanları Sözcü18'e değerlendirdi. Başkan Karaali şunları söyledi:

"Zaman zaman çocuklar annelerinden, işçiler patronlarından, futbolcular da kulüp başkanlarından olmayacak, akıl ve mantık dışı isteklerde bulunabilirler. Bu talepleri yerine getirilmediğinde kaprisli ve şımarık tavırlar takınabilirler. Bu durumlarda hiçbir anne çocuğuyla, hiçbir patron işçisiyle, hiçbir başkan da sporcusuyla uğraşmaz sadece gereğini yapar. Biz de Çankırıspor kulübü olarak haddini aşan isteklere karşı gereğini yaptık" dedi.

Karaali sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakan Yılmaz'ı tekrar takımın başına getirdiğimizi açıkladıktan sonra; Futbolcularımızın, akıl mantık ve hakkaniyet dışındaki taleplerini kabul edemeyeceğimizi kendilerine bildirdik. Onlar da kabul etmediğimiz takdirde bu kulüpte olmayacaklarını söylediler. Bizler de saygıyla karşıladık.

Herhangi birinin kadro dışı bırakmadan ya da hiçbir yasal işlem yapmadan futbolcularımıza Cuma gününe kadar mantık dışı taleplerini düşünmeleri yönünde izin vermiştik. Ancak son 24 saatte dış faktörler ve olayı farklı yöne çekme gayretinde olan şahsiyetlerin katkısıyla, sporcularımız sözleşmelerinde yer alan birçok maddeyi ihlal ederek, Çankırıspor'u ve Çankırı'yı itibarsızlaştırma yönünde sayısız davranışlar sergilemişlerdir. 

Geriye dönüp baktığımızda, 2009 yılında yaşadıklarımız, o günkü takımın teknik direktörünün yerel yöneticiler ve eski kulüp başkanıyla girmiş olduğu diyaloglar neticesinde tüm takıma sirayet eden Çankırıspor'a zarar verme operasyonunun bir kopyasını da bugün yaşadığımızı görüyoruz. 

Şöyle ki; Sporcularımız sözleşmeleri gereği hiçbir hareket alanına sahip değillerdir. Mevcut sporcularımızdan bazılarının ligin sonunda olmanın utancını yaşamak yerine, bunu bir fırsata döndürme gayretindeki çirkin oyunu güçlü transferler yaparak bozduğumuzu tüm Türkiye görecektir."

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın Antalya'da kalan ve transfer görüşmeleri devam eden 9 futbolcu birlikte çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler