Kurşun, polis silahından!

Kurşun, polis silahından!

Çankırı Merkez'de salı gecesi yaşanan talihsiz olayın soruşturma aşamasında ilginç bilgilere ulaşıldı.

22 Mayıs Salı gecesi Küçük Sanayi Üst Bloklar'da kendi aracı içerisinde intihar ettiği bildirilen Ramazan Erdoğan (22)'ın ölümü ile ilgili sır perdesi hala karanlıkta.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, yaşanan elim olayın ardından Çankırı Cumhuriyet Savcılığınca sürdürülen soruşturmada ilginç bilgilere ulaşıldı.

Savcılığın elde ettiği bilgiler içerisinde, halen Çankırı Emniyetinde görevli bir polis memurunun, merhum Ramazan Erdoğan ile olan arkadaşlığı. Bu arkadaşlık çerçevesi içerisinde ismi açıklanmayan polis memuru olaydan yaklaşık iki saat önce Küçük Sanayi Üst Bloklar'da Ramazan Erdoğan'ın bulunduğu işyerine geliyor. Burada yapılan sohbet esnasında polis memuru belindeki silahı çıkartarak tuvalete gidiyor. Daha sonra da olay yerinden silahını almadan ayrılıyor.

Ramazan Erdoğan'ın ölümü sonrası yapılan soruşturma kapsamında Savcılık tarafından ifadesi alınan polis memuru serbest bırakıldı. Polis memurunun soruşturma tamamlanıncaya kadar açığa alındığı öğrenilirken, olayda kullanılan silahın balistik incelemeye gönderildiği de edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler