Kuvvetli kar yağışı geliyor!

Kuvvetli kar yağışı geliyor!

Türkiye'ye Ukrayna üzerinden yine soğuk hava, fırtına, kar ve tipi geliyor. Sıcaklığın 0 dereceye düşmesiyle birlikte Çankırı ve bölgede kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Bugün; bütün bölgeler çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin batısı yağışlı geçecek.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son gün 29 Şubat

Rüzgâr güney Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'da güneybatı yönlerden kuvvetli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

ÇANKIRI İÇİN BEKLENEN

Salı gününden itibaren Ankara, Çankırı, Denizli çevreleri ile zamanla Göller yöresi (Isparta ve Burdur), İç Anadolu Bölge geneli ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde (Çorum, Amasya ve Tokat) kar yağışlarının kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı değerlendirilmektedir.

Yoğun kar yağışıyla birlikte kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgarlar beklendiğinden; tipi, ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma, eğimin fazla olduğu yerlerde çığ gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirliği olmaları gerekmektedir.

Çankırı'dan kar manzaraları - TIKLA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler