MEGA ARİTMETİK Çankırıda

MEGA ARİTMETİK Çankırı'da

Mega Aritmetik Çankırı Temsilciliği; Ali İnandık Cad. Hazal Apt. No. 1'de...

MEGA HAFIZA™’nın geliştirmiş olduğu tescilli “MEGA ARİTMETİK™ DAHİ ÇOCUK MERKEZİ™” sistemi özellikle 5 ile 11 yaş arası (5 ve 11 yaş dahil) çocukların beyinlerinin holistik bir şekilde gelişmesini sağlayarak olağanüstü sonuçlar veren çok özel bir zihinsel aritmetik veya bir başka ifadeyle MEGA ARİTMETİK™, bir beyin egzersizleri programıdır.

cankiri-megamatematik-sozcu-resim-12.jpg

Bu özel program bazı özel hafıza teknikleri ile, yine bazı özel zihinsel aritmetik tekniklerinin birleştirilmesi sonucu beyinde sinerji yaratarak öğrencilerin öğrenme ve matematiksel becerilerini, onları gören insanların ağzını açık bırakacak derecede geliştirmektedir. Mega Aritmetik beyin egzersizleri beynin her iki yarım küresini birlikte ve dengeli kullanmayı sağlayarak çocukların daha etkili ve verimli düşünmelerini ve beyinlerini daha etkin kullanmalarını sağlamaktadır. (Örneğin; bu egzersizleri yapmış çocuklar daha hızlı düşünebilir, bir bilgiyi daha hızlı hatırlayabilir, yine herhangi bir bilgiyi hafızasına daha kolaylıkla alabilir veya şarkı söylerken aynı anda matematiksel dört işlemi de kolaylıkla eş zamanlı olarak yapabilir. Beyinlerinin her iki lobunu da aynı anda çalıştırdıkları da bilimsel olarak da kabul edilmiştir.)
 
Beynimiz uyuyan bir dev gibidir. Bütün uzmanlar beynimizin ancak % 1'ini kullandığımızı söylüyor. Bu durumda çok büyük bir potansiyelin varlığı söz konusudur. MEGA ARİTMETİK™, sistem çocuklarımızdaki bu potansiyeli eğlenceli şekilde, oyun oynarcasına ortaya çıkartmak ve geliştirmek için tasarlanmış beyin egzersizleri programı içerir.
 
Çocuklarımızın da oldukça iyi konsantre olabildikleri ve verimli çalışabildikleri zamanlar olabilir, ancak bir süre sonra gerileme başlar. Performansın sürekli olmayışı, zihinsel enerji kontrolünün yetersizliğinden kaynaklanır.
 
Tam bu aşamada çocuklarımız için zihinsel egzersiz programlarına ihtiyaç duyulur.
 
Beyninizi Geliştiren, Daha Gelişmiş Sağ ve Sol Beyin İçin                                                                                                                                                                   
MEGA MEGA ARİTMETİK™ Etkili Bir Yöntemdir:
 
 
·Hızlı ve Doğru Hesaplama Becerisi Kazandırır.
 
·Keskin Görüş, İşitme ve Algılamayı Güçlendirir.
 
·Zihinsel Becerilerin Artmasında Yardımcı Olur.
 
·Buluşçu Düşünmeyi Kolaylaştırır ve Kişilerin Estetik Gelişimini Sağlar.
 
·Hızlı Refleks ve Akıl Yürütme Becerilerinin Gelişmesini Hızlandırır, Böylece Dikkat ve Konsantrasyon Gücünü Arttırır.
 
·Beyin Dalgalarını Etkileyerek Konsantrasyonu Sağlayan Ders Çalışma ve Hızlı Okuma Frekans Müzikleriyle Çocukların Sınıf İçerisindeki Grup Egzersiz Çalışmasıyla Etkin Egzersizler Yapmalarını Sağlar.
 
·Eğlenceli Şekilde, Oyun Oynarcasına Öğrenme Kapasitelerini Arttırır.
 
·Beynin Her İki Lobunu da Kullandırtarak Fiziksel Dünyayı ve Sosyal Etkileşimleri Anlamaya Yardımcı Olacak Geniş Bilgi ve Beceri Sağlar.
 
· MEGA ARİTMETİK™ SİSTEM ile
 
· Matematik Artık Onları Gülümsetiyor!
 
megaaritmetik-sozcu-resim-101.jpg
(x) Bu metin haber reklam'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler