MHP Çankırı adayı Recep Dumanlı'dan flaş açıklama!

MHP Çankırı adayı Recep Dumanlı'dan flaş açıklama!

MHP Çankırı 1. sıra adayı Recep Dumanlı, teşkilatlardan gelen çağrıya Sözcü18 aracılığıyla yanıt verdi: İstifa etmiyorum.

MHP Çankırı listesinin açıklanması sonucu 1. sıra adayı Recep Dumanlı'ya karşı başta İl teşkilatı olmak üzere ilçe teşkilatlarında yoğunlaşan tepki, şu saatlerde Çankırı'dan Genel Merkez'e yolculukla yeni bir hal alırken, Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, Dumanlı'ya ulaştı.

"Çankırı listesinin 1. sırasında bulunmanız nedeniyle şahsınıza karşı gösterilen tepkileri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Dumanlı; "Yaşananlar siyasette olmaması gereken hoş olmayan bir tavır. Ancak şunu söylemeliyim ki, herkes bunun cevabını alıp yerine oturacaktır" dedi.

MHP 1. sıra adayı Recep Dumanlı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Partililerimizin büyük bir çoğunluğu ile sokaktaki vatandaşın bu işlerden haberi yok. Bugün için gelinen noktayı teşkilatımız içerisinde siyaseti düzgün yapma niyetinde olmayanların düşüncesi diye değerlendiriyorum. Adaylığımı destekleyen yüzlerce mesaj aldığım şu saatlerde, teşkilatımızda yaşanan olaylar hiç hoş değil."

'İSTİFAM SÖZ KONUSU DEĞİL'
MHP Çankırı 1. sıra adayı Recep Dumanlı "Listedeki yerinizden istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorumuza ise "Ben bir yola çıktım. Ve bu yola da baş koydum. Sonuna kadar da götüreceğim. İstifa etmem sözkonusu değil" şekinde yanıt verdi.

'GENEL MERKEZ'İ ZİYARETTEN BİŞEY ÇIKMAZ'
Çankırı'dan geniş bir heyetin bugün Genel Merkez'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yapacağı ziyaretin hangi sonuçları doğurabileceğine ilişkin soruya Recep Dumanlı "Bugün yapılacak olan ziyaretten herhangi bir değişikliğe meydan verebilecek bir sonucun çıkacağını düşünmüyorum. Genel Merkez'e gelen teşkiat yöneticilerimiz sayın Genel Başkanımıza 'Yaptığınız listeyi biz beğenmedik' mi diyecekler? Böylesi bir durum Genel Başkanımızın tercihine saygısızlıktır. Alacakları yanıtın da 'Herkes işine baksın' cümlesi olacağından eminim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
115 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler