'MHP ne vaadettiyse onu yapacaktır'

'MHP ne vaadettiyse onu yapacaktır'

MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır gündemi değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, geçtiğimiz gün Büyük Otel’de basın mensupları ile bir araya gelerek rakiplerini projede yarışmaya davet etti.

Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar ve Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın’ın açıklamaları sonrasında MHP İl Başkanı Bayındır “Niyetimiz kimseyi rencide etmek, incitmek değildir. Önümüzdeki seçim sürecinde Çankırı’da seviyeli, siyaseti çirkinleştirmeden, siyasi muhataplarımızla belediye hizmetleri bazında, proje bazında yarışmak istiyoruz. Verilen sözlerin elbette takipçisi olacak, iyi ve doğru hizmetleri takdir edecek, eksik ve yanlışları da haklı olarak eleştireceğiz. Çünkü bu işler göz boyama, kandırmaca, oyunu değil, hizmet, vizyon, ekip ve sözünde durabilme işidir. Şehrül Eminlik kolay ve her kişinin harcı değildir” dedi.

Belediye hizmetleri noktasında ciddi bir ekiple çalıştıklarını ve projelerin hepsinin gerçekleşecek projeler olduğunu belirten Bayındır “1074 Karatekin projemiz iddia ediyoruz ki İç Anadolu’da tektir. Çankırı’yı İç Anadolu’nun parlayan yıldızı yapacağına inandığımız ve birinci etabı diye düşündüğümüz bu projenin benzerlerini de Çankırımızın değişik alanlarına uygulayacağız. Biz bunları sözle değil, kısa-orta-uzun vadeli programlar şeklinde hazırladık. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Söylediklerimizin hepsi, Belediye Başkanımızın önderliğinde ekibiyle yapacağına inandığımız projelerimizdir.” dedi.

Zaman zaman sokaklarda, caddelerde çeşitli provokasyonlarla karşılaştıklarını da belirten Bayındır “Başta devletin  bütün görevlileri olmak üzere, kamuda çalışan bütün idarecileri ve siyasi parti yöneticilerimizi, Çankırı’da yaşayan bütün insanlarımızı yapılan ve yapılabilecek bu provokasyonlara karşı uyanık, duyarlı ve dikkatli olmalarını ve ciddi tedbirler almalarını bekliyorum. Biz bu süreçte siyaseti çirkinleştirmek isteyenlerin de tuzağına düşmeyeceğiz” diye konuştu.

Bayındır, “Çeşitli haber kanallarında yayınlanan haberlere baktığımızda, Çankırı’daki kamu görevlilerinin hükümetin bakanlarıyla birlikte çeşitli ilçelerimizde yapılan toplantılarda yan yana olduklarını, adeta beraber hareket ettiklerini, hatta halkın arasında dolaşarak AKP’nin eş başkanlığı yapılıyor şeklindeki dedikodulardan da çok rahatsız oluyoruz, üzülüyoruz ve bunları doğru bulmuyoruz. Biz, devlet adına görev yapan insanlara sonuna kadar güveniyoruz. Bir güven kaybının, başka sıkıntılara da yol açacağı ihtimaline karşı herkesi uyarmayı hassasiyetlerimiz adına bir görev telakki ediyorum” açıklamasında bulundu.

Bayındır “Biz inanıyor ve biliyoruz ki milletimizin zararına, rüşvetler, irtikaplar, adam kayırmalar, ihalelere fesat karıştırmalar, hırsızlıklar, varsa ve örf bas ediliyorsa bunu Allah sorar. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün sarsılmasına, Devletimizin üniter yapısına yönelik tehlikelere, kardeşliğimizi ayrıştırarak kamplara bölünmesine, Devleti yöneten kadrolara güvenin sarsılmasına asla gönlümüz razı olmaz. Bizimle aynı kaygıları paylaşan milletimizin de razı olmadığını 30 Mart 2014’de hep beraber göreceğiz. Milletimizin adına devleti idare eden her kademedeki insanın örf, adet, geleneklerimiz, inançlarımız yanında, görevlerine bağlılığının ifadesi söz olarak kalmamalı, davranış olarak da sergilenmelidir.” dedi.

Son olarak Çankırı’da şu ana kadar MHP’ye gösterilen ilgiye teşekkür eden Bayındır, “Çankırı’da yaşayan her insanımız bilsin ve emin olsun ki MHP ne vaat ettiyse onlar yapılacaktır. Hakkı Yalçın bunları yapalım dediyse onlar yapılacaktır. 30 Mart 2014 seçimleri Çankırımıza ve milletimize hayırlar getirsin” dedi. (Karatekin)

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, son zamanlarda AKP’nin 10 yılda yapamadıklarını son 10 günde yaparak seçime yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek “Yaptık deyip, eleştirileri engelleyip, milletin gözünü boyama çalışıyorlar. Sormak lazım, şimdiye kadar niye yapmadınız, şimdiye kadar neredeydiniz?”

Her şeyden önemli bir şeyin olduğuna da vurgu yapan Bayındır, “Çankırı’da yaşayana Milliyetçi muhafazakar Ülkücü hareketin samimi mensuplarını etkilemeye yönelik Alparslan Türkeş Parkı yapılacağının sözünü veriyor. Bu tam bir istismardır. Var olan, ancak bakımsızlıktan mezbeleliğe dönüştürülen ve şimdiye kadar hiç yapılamayan, ancak oturduğu her yerde Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş adına ‘Çok büyük devlet adamıdır, ben onu çok seviyorum, çok değer veririm’ şeklinde istismar konuşmalarını da doğru ve şık bulmuyoruz. Yapacaktın da şimdiye kadar niye yapmadın. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz. Kaldı ki onu da Melih Gökçek’in yapacağını söylüyorlar. Keşke bu aciz duruma düşmeseydiler.” dedi.

Bayındır, MHP’nin Meydan projesi hakkında bilgi vererek “30 Martta Belediye Başkanlığını kazandıklarında ilk işlerinin Çankırı’da bütün manevi büyüklerin ve devletimize hizmet vermiş isimleri ve hizmetleri herkes tarafından takdir gören, rahmet ve rahmana kavuşmuş insanlarımızın kabirlerini, mezarlarını ve onların adına yapılan parkları yeniden gözden geçireceğiz. Meydan projemiz bir tören alanı şeklinde olacak. Bütün Türk büyükleri ve Çankırı Şehitlerinin isimlerinin yad edildiği bir alan olacak. Bu alan Devletimizin Valisinin açıkladığı Çankırımızın tam ortasında yer alacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler