MHP'de Fehmi Bölükbaşı yeniden aday adayı

MHP'de Fehmi Bölükbaşı yeniden aday adayı

7 Haziranda 2. sıra adayı olarak MHP listesinde yer alan işadamı Fehmi Bölükbaşı, 1 Kasım seçimleri için yeniden kolları sıvadı.

7 Haziran seçimlerinde MHP Çankırı 2. sıra adayı olarak seçim yarışına giren işadamı Fehmi Bölükbaşı, 1 Kasım seçimleri için yeniden start verdi. Bölükbaşı, bugün öğleden sonra MHP Genel Merkezi'nde aday adaylığı müracaatını yaptı.

Geride bıraktığımız 7 Haziran seçim sürecinde MHP Çankırı'dan arzu edilen sonucu alamasa da, parti tabanında şahsıyla ilgili olarak beklenenin üzerinde ilgi gören işadamı Fehmi Bölükbaşı, "7 Haziran'da AKP ile yarım kalan hesabımızı 1 Kasım'da görme adına yeniden aday oldum. Bu kez MHP Çankırı'da zafere ulaşacak, 3 hilalli bayrağımızla birlikte TBMM'ye iki milletvekili gönderebilmenin gayretinde olacağım." dedi.

MHP'NİN ADAY ADAYLARI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre MHP Çankırı milletvekili aday adayları arasında Ahmet Korhan Mastı, Selami Deveci, İbrahim Doğu ile Halil İbrahim Becer'in başvurularını yaptıkları öğrenildi.

7 Haziran'da aday adayı olup listeye giremeyen işadamı Sadık Yakın ile liste 1. sıra adayı Recep Dumanlı ve Kadir Şekerci'nin de seçim yarışına girecekleri gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler