Milletvekili Şahinden öğretmen ve öğrencilere

Milletvekili Şahin'den öğretmen ve öğrencilere

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, 2013-2014 öğretim yılının açılışı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in 2013-2014 eğitim-öğretim yılı için yayımladığı yazılı mesajı şöyle:
 
"Kıymetli öğretmen arkadaşlarım; Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle, hayata hazırlamak topluma saygılı ve bir meslek sahibi olmalarını sağlamak en büyük hedefiniz olmalıdır. Bütün bunların yanında millet bilincini yaşatabilmek için de gençlerimize milli kültür ve değerlerimizi aktarmak başlıca görevlerinizdendir. 
 
Sevgili öğrenciler; sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Bizim bütün gayretimiz sizlerin yetişmesi, sizlerin iyi birer vatandaş olabilmesi içindir. Önümüzdeki yüzyılın ilim adamları, yöneticileri, öğretmenleri, doktorları sizler olacaksınız. Bu yüzden çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanmalı, kendinizi iyi yetiştirmeli başka bir deyişle çağı yakalamalısınız. Bizler de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız; okuyan, araştıran, sorgulayan, sonuç alabilen, ülkesini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmeniz en büyük amacımızdır. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle; öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, İlköğretim Haftası'nın 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini diliyorım.
 
AV.İDRİS ŞAHİN
ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ 
ANAYASA KOMİSYONU BAŞKANVEKİLİ"
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler