Mithat Kılıç da dolandırıldı!

Mithat Kılıç da dolandırıldı!

Telefon dolandırıcılarının son kurbanı Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç oldu.

Telefon dolandırıcılarının son kurbanı Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç oldu. 

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Başkan Yardımcısı Kılıç'ı cep telefonundan arayan dolandırıcılar, "Banka hesaplarınıza el konulacak. Bunun önüne geçebilmek için vereceğimiz hesap numaralarına para yatırmanız gerekiyor" diyerek kendisine bazı hesap numaraları verdiler.

Başkan Yardımcısı Kılıç da telefonun diğer ucundan gelen talimatlar doğrultusunda istenilen hesap numaralarına yaklaşık 30 bin lira dolayında parayı yatırdı.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan Başkan Yardımcısı Kılıç'ın yaşadıklarını polise anlatarak kendisini dolandıranlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak şu ana kadar yaşanılanlarla ilgili konuşmayan Başkan Yardımcısı Kılıç'ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

ORTA'DA BİR EMEKLİ ÖĞRETMEN DE
AYNI YÖNTEMLE DOLANDIRILDI

Öte yandan Orta'da yaşayan emekli öğretmen Ali Erbasan'ın da benzer yöntemle yaklaşık olarak 46 bin lira dolandırıldığı öğrenildi.

Emniyet kaynakları telefon dolandırıcılarının hız kesmeden mesailerine devam ettiklerini, vatandaşların benzer şekilde karşılaşacakları olaylarda paniğe kapılmadan kısa süre içerisinde polisle işbirliği içerisine girmelerini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler