Müdür Petekin icraatleri bitmek bilmiyor!

Müdür Petek'in icraatleri bitmek bilmiyor!

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'le ilgili son iddia oldukça düşündürücü.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'le ilgili iddialar bitmek bilmiyor. İddialara göre Müdür Petek'in müdürlüğünü yaptığı kurumda sergilemiş olduğu son icraatlerden biri,  İsmet İnönü İlköğretim okulunda halen sınıf öğretmeni olarak görev yapan Müzeyyen Akbaba'ya "baskı ve zorlama ile emeklilik dilekçesi imzalatmak" ile gündeme geldi.

Öğretmen Müzeyyen Akbaba bugün Çankırı Valiliği'ne giderek İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'ten şikayetçi olduğunu belirten bir dilekçe verdi.
 
MÜDÜR PETEK'TEN ÖĞRETMEN AKBABA'YA AĞIR HAKARETLER
 
Sözcü18 Haber Merkezi'nin de elde ettiği dilekçe örneği aşağıda:
 
"Valilik Makamına - Çankırı
 
Halen Çankırı Merkez İsmet İnönü İlköğretim okulunda Kadrolu Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, 28 Mart saat 10.00 sularında beni makamına çağırarak, “Sen emekli olacaksın. Olmazsan, müfettiş gönderirim, soruşturma açarım. Bu kıdeminle hala çalışmaya utanmıyor musun? Kesinlikle emekli olacaksın! Hemen bugün dilekçeyi yazacaksın” diyerek, memuru çağırdı ve emekli dilekçesini yazdırdı. Ben imzalamak istemeyince, başımda durarak “imzalayacaksın, yoksa seni çalıştırmam, soruşturma açarım” diye bağırdı. Makamın girişinde bulunan herkes tarafıma yapılan bu baskı ve hakarete şahit oldu. Öğretmenlik mesleğimi, kıdemimi, bayan oluşumu, hiçe sayarak beni maddi manevi zarara uğratmıştır.
 
Bu nedenlerle; İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’ten şikayetçiyim.
 
Gereğini emirlerinize arz ederim... 11.04.2012 - Müzeyyen Akbaba"                                          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler