O, Çankırının tek bayan dönercisi

O, Çankırı'nın tek bayan dönercisi

Kurşunlu'da üç yıldır hizmet veren Padişah Sofrası'nın sahibi Selma Teneke, Çankırı'nın tek bayan dönercisi ünvanını da üzerinde taşıyor.

Kurşunlu merkezde üç yıldır hizmet veren Padişah Sofrası’nın sahibi Selma Teneke aynı zamanda Çankırı'nın tek bayan dönercisi olma ünvanına da sahip. Padişah Sofrası'nda erkek personel yok.

İşletme sahibi Selma Teneke, üç yıldır hizmet verdikleri  lokantalarında yöresel yemeklere ağırlık verdiklerini, bunun yanında döner ve ızgara çeşitleri de bulundurduklarını söyledi.

Yöresel yemekleri  usta Cemile Kurşun’la birlikte yaptıklarını, döneri ise kendisinin kestiğini belirten Selma Teneke, bazlama, nokul, baklava gibi hamur işlerinde çalışacak bayan eleman bulamadıklarını da sözlerine ekledi.

Gelen müşterilerinin yemeklerin lezzetinden ve ortamın hijyeninden çok memnun olduklarını, hizmet kalitesi ve hijyen konusunda ödünsüz olduklarını iddia eden usta dönerci Selma abla, "lezzetimizi herkesin tatmasını bekliyoruz" dedi.

cankiri-kursunlu-padisah-sofra-resim-02.jpg

ÇARŞI ESNAFI SELMA ABLADAN HAYLİ MEMNUN

Görüşlerini aldığımız çarşı esnafından Demir Ünsal, işletmenin adını sevmese de, konuklarına yemeği orda ikram ettiğini, Kurşunlu da bu tür işletmelerin artmasını beklediğini söyledi.

Kurşunlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kurşunlu Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Ünver de üyelerinin verdikleri bu tür hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek, "esnafımıza her zaman her ortamda destek olmaya hazırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler