Ödül kaç paraya patladı?

Ödül kaç paraya patladı?

RADEV (Radyo Evi Derneği) tarafından ödüllendirilen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e soruyoruz...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in aldığı son ödül tartışma konusu yarattı. Başkan Dinç'e "2011 yılında yaptığı çalışmalara" istinaden verildiği açıklanan ödülün Çankırı Belediyesi bütçesine kaç tl'ye mal olduğu merak ediliyor?

Çankırı Belediyesi Basın Bürosu'nun yayımladığı "basın bülteni"nde yer alan bilgilere göre 2 bin 200 üyeye sahip olduğu belirtilen Radyo Evi Derneği ile ilgili yaptığımız araştırma bugünkü haliyle pek de içaçıcı durumda değil.
 
DERNEĞİN 2200 ÜYESİ VAR ANCAK
FACEBOOK'TA 211 BEĞENENİ VAR!
Sosyal Paylaşım sitelerinden Facebook'ta rastladığımız Radyo Evi Derneği'nin sayfası, belediye basın bülteninde belirtildiği gibi 2200 üyeye sahip olduğunu göstermiyor! Haberi yaptığımız saatlerde ilgili dernek sayfası 211 kişi tarafından beğenilmiş. Sayfanın son aktivitesi bir yıl önce güncellenmiş. 
 
radyoevi-facebook-sozcu-resim-05.jpg
 
Belediye basın bürosunun konuyla ilgili olarak hazırladığı basın bülteninde "2200 üyeye sahip ..." dediği derneğin Facebook sayfasını "beğenen" sayısı 211 olunca gerisini siz düşünün.
 
"LAF OLSUN BERİ GELSİN ÖDÜLÜ"
KAÇ BİN TL'YE PATLADI?
Son bir haftadır Çankırı'ya katkı sağlama adına Çin'de bulunan Çankırı Belediye Başkanı, gezilerini sürdüre dururken, ekonomik sıkıntı içerisindeki Çankırı Belediyesi'nin kaynaklarını "ödül" adı altında tamamen boş harcamalar yapmakta hiçbir beis görmemekte. Böylesine vurdumduymaz hal ve davranışların bulunduğu Belediye Başkanlığı makamında sergilediği "ben yaptım oldu" icraatleri ise "sorumlu belediyecilik" anlayışıyla ne kadar bağdaştığını da kamuoyunun takdirine bırakırken temel soruyu sormadan geçemiyoruz:
 
- RADEV'in laf olsun beri gelsin ödülü Çankırı Belediyesi muhasebe kayıtlarında KAÇ BİN TL. MASRAF ÇIKARDI?
 
GECEDEN ÖNEMLİ BİR NOT!
RADEV'in dağıttığı ödül gecesinden bir ayrıntı verelim. Gecede 30 şahsiyet "pozitif" ödül alırken, "negatif" ödül de Behzat Ç.'ye gitti.
 
RADEV Başkanı Yusuf Erbaş, negatifi pozitife çeviren kişi ve kuruluşları ödüllendirdiklerini belirterek, "Bunun yanında bir de yılın negatifini seçiyoruz. Bu yıl Türk polisinin toplumda olumsuz tanınması ve çocuklarımıza kötü örnek olması nedeniyle 'Behzat Ç.' dizisini yılın negatifi seçtik." dedi.
 
Böylece Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç yaptığı hizmetlerle "IN" olurken, Türkiye'nin ilgiyle takip ettiği fenomen dizinin aktörü Erdal Beşikçioğlu da "Behzat Ç." rolüyle "OUT" oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler