Oğlum bak gite 740 TL ceza!

"Oğlum bak git"e 740 TL ceza!

Ülke gündemine oturan olayın kahramanına mahkemeden ceza geldi...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, temizlik işçisi ile bir çocuk arasında geçen 'Oğlum bak git' polemiği sonrasında kavgaya dönüşen ve mahkemeye taşınan davada karar çıktı. Hakim, temizlik işçisi Selçuk Kahraman'ı 740 lira para cezasına çarptırırken, 5 yıl denetime tabii tutulmasına da karar verildi.

Davayla ilgili bugün Gölcük Sulh Ceza Mahkemesinde son duruşma yapıldı. Duruşmaya, mağdur Yasin K.'nın avukatı İbrahim Ulufer, sanık Selçuk Kahraman ve avukatı Nuray Korkmaz katıldı. Tanıkların dinlenmesinin ardından, duruşma hakimi kararını açıkladı. Sanık Selçuk Kahraman'a 740 lira adli para cezası verildi. Hükmün açıklanması geri bırakılırken, Kahraman 5 yıl denetime tabii tutulacak. Adliyeden ayrılan Selçuk Kahraman, gazetecilerin 'Birşey söyleyecek misin?' sorusuna, 'Söylenecek bir şey yok.' karşılığını verdi.
 
Adliyeye oğlu Selçuk Kahraman ile birlikte gelen Mustafa Kahraman da gazetecilerin sorularını cevapladı. Kahraman, davanın sonuçlandığını, 740 lira para cezası verildiğini ve suç işlememek kaydıyla hükmün 5 sene ötelendiğini söyledi. Davayı nasıl değerlendirdiği yönündeki soruya Kahraman, "Olayı hiçbir şekilde değerlendirmiyorum, adalete güveniyorum. Böyleymiş. Yapılacak bir şey yok. Buna eyvallah dedik." cevabını verdi.
 
DAİREYİ VERMEDİLER
"Oğlum bak git" ismiyle yapılan bir filmde Selçuk Kahraman'a bir ev verilmek istendiği yönündeki iddiayı Mustafa Kahraman, şöyle cevapladı: "
 
Daireyi vermediler, 10 sene ipotek ettiler. 10 sene kullanmaya kalktılar. Benim çocuğumu 10 sene kullanacaklardı bende kabul ettirmedim." Kahraman, yaşadıkları olaydan dolayı mağdur olduklarını belirterek, "Onun çoluk çocuğu var. Onun çoluk çocuğunun ne durumda olduğunu bir Allah bilir bir ben bilirim. Karısı evden dışarıya çıkamıyor." ifadelerini kullandı.
 
NE OLMUŞTU?
Olayı hatırlayalım mı;
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler