Olmayan borsanın başkanı sahne arayışında!

Olmayan "borsa"nın başkanı sahne arayışında!

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından projelendirilen ve

Tarım Bakanı Mehdi Eker tarafından imzalanarak yapılması kararlaştırılan 30 bin tonluk silo, uzun zamandır gün yüzüne çıkmayan bir simayı yine gündeme taşıdı!

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal!

Kısaca olmayan "borsa"nın başkanı Hüsnü Ünal! Çankırı ve Kızılırmak ilçelerine 30'ar bin tonluk silolar yapılıyor ve "kendisi" bunun mimarı oluveriyor!

Yerel basına açıklama yapıyor: Çankırı'ya 30 bin tonluk silolar geliyor!

Şuraya gittik, bununla görüştük ve bu işleri ayarladık, diyerek eski mutlu günlerine dönüş manevralarının arayışına giriyor!

Ve bütün bunlarla bulunduğu yerin daha doğrusu "Çankırı'da olmayan borsa"nın (!) başkanı olduğunu da hatırlatmaya çalışıyor...

SÜRECİ YAŞAYANLAR ÇIRAK ÇIKTI!
Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal'ın Çankırı ve Kızılırmak ilçelerine yapılacak olan silolarla ilgili olarak yaptığı açıklama ile "gündeme gelme gayretleri" kendisini açık ve net olarak gösterirken, başta Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin ile birlikte Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli'nin, yaptırılacak silolarla ilgili olarak, bugüne kadar yapılan çalışmaları özetleyen bir açıklama yapması bekleniyor.

Sözcü18.com olarak bugün gündeme gelen "30 bin tonluk siloların Çankırı macerasını" yakından takip eden haber merkezimiz, Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal'ın son açıklamasını "gerçekten uzak" ve "hayal mahsulü" olarak değerlendiriyor, gündemin konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde hayli sıcaklaşacağını düşünüyoruz.

Ve bütün bunları düşünürken de Çankırı'da bir türlü görülmeyen ve yaşanmayan "borsa"nın var olduğu iddiasındaki başkanı Hüsnü Ünal'a da "düğün değil dernek değil, bu görüntü neyin nesi" (!) demekten de kendimizi alamıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler