Ömer Lütfi Özenç İYİ Parti'den aday adayı

Ömer Lütfi Özenç İYİ Parti'den aday adayı

ÇANDEF'in kurucu ve Onursal Başkanı Ömer Lütfi Özenç, İstanbul 2. Bölge'den İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Kurucu ve Onursal Başkanı Ömer Lütfi Özenç, İstanbul 2. Bölge'den İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Özenç'in İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaretinde kendisine destek vermek amacıyla başta ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın olmak üzere, İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nihat Kubuş, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, İYİ Parti Bakırköy İlçe Yönetim Kurul Üyesi Ahmet Özdemir, İYİ Parti Tuzla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kazak, İYİ Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Aktoprak, İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Elif Yarım, Çavundur Belediyesi eski Başkanı Bayram Yukarıdere, ÇANDEF Siyasi İşler Komisyonu Başkanı Arif Öztürk, Mustafa Özgün ve Mustafa Güler bulundular.

Bugün saat 14.00'de İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'ı makamında ziyaret eden Ömer Lütfi Özenç burada yaptığı açıklamada "Mensubu bulunduğum İYİ Parti'den İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adaylığı müracaatımı yarın (cuma) sabah Ankara'da Genel Merkezimizde yapacağım." dedi.

ÇANDEF BAŞKANI AYDIN: ÇANKIRILI İSİMLERİN LİSTELERDE 
SEÇİLEBİLECEK YERLERDE OLMASINI İSTİYORUZ
Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'a"Biz İstanbul'da yaşayan Çankırılı hemşehrilerimizin siyasi platformlarda yer almasını istiyoruz. Federasyonumuzun Kurucu ve Onursal Başkanı Ömer Lütfi Özenç'i listelerde iyi yerlerde görmek istiyoruz. Kendisini desteklediğimizin ve arkasında olduğumuzun göstergesi olarak burada bulunuyoruz." dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz da yaptığı konuşmada "Partimizin İstanbul yönetim kademelerinde bulunan arkadaşlarımın da milletvekili seçilmeleri en büyük arzumuzdur. Onlar ne kadar çok olursa, İstanbul yönetimi olarak bizler de güçlü oluruz. Ömer Lütfi Özenç de il yönetiminde katkıları olan çok değerli bir arkadaşımızdır. Onu da TBMM'de bizleri mutlu edecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Nazik ziyaretiniz için de sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

iyi-parti-omer-ozenc-candef-resim-05.jpg

31543069_10156506189533701_2002406954185523200_n.jpg

31786614_10156506189733701_5245108564040613888_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler