Ormanı seviyoruz küresel ısınmaya hayır diyoruz

"Ormanı seviyoruz küresel ısınmaya hayır diyoruz"

Karabük İktisadi Kalkınma Vakfı tarafından yürütülen projeye Vali İzzettin Küçük ve sivil toplum kuruluşları destek verdi.

Karabük İktisadi Kalkınma Vakfı tarafından yürütülen Avrupa Birliği projesi olan "Ormanı seviyoruz küresel ısınmaya hayırdiyoruz" adlı proje çerçevesinde pazar günü Verem Savaş Derneği toplantı salonu ve Karabük Karaağaç köyünde bulunan Orman İşletme Müdürlüğü tesislerinde bir dizi etkinlikte bulundu.

 
karabuk-kikv-kureselisinma-sozcu-resim-101.jpg
 
Vakıf Başkanı Hüseyin Erer'in verdiği bilgiye göre etkinliklere başta Karabük Valisi İzzettin Küçük olmak üzere, Karabük TSO Başkanı Pehlivan Baylan, Orman İşletme Müdürü M. Emin Uzunsoy, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Nurettin tümen, Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Bulut, Ziraat Odası Başkanı Basri Taşdelen, Çevre Derneği Başkanı Bünyamin Coşkun, Orman Kooperatifler Üst Birlik Başkanı Hamdi Kaplan, Kızılay Şube Başkanı Mehmet Ulukaya, Verem Savaş Derneği Başkanı Nevzat Akçin, Karder Başkanı Mehmet Türkiş ile çok sayıda işadamı, esnaf, muhtar, çevre dostları ve basın mensupları ile birlikte konferans, piknik, doğa yürüyüşü, çevre temizliği ve konser etkinliği gerçekleştirildi.
 
Karabük İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Hüseyin Erer etkinliğe katılanlara teşekkür etmeyi de unutmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler