Örnek çift Ebru Şallı ve Harun Tan boşandı

Örnek çift Ebru Şallı ve Harun Tan boşandı

Magazin dünyasında evlilikleri parmakla gösterilen bir çift daha yollarını ayırdı.

Ünlüler dünyasında sürpriz bir boşanma yaşandı. 2002 yılında işadamı Harun Tan ile dünyaevine giren ve bu evliliğinden 2 oğlu olan Ebru Şallı, sessiz sedasız boşandı. Önceki gün Gaziosmanpaşa Adliyesi'ndeki davaya avukatlarıyla katılan çiftin 11 yıllık evliliği, tek celsede bitti.
 
ÇOCUKLARI PAYLAŞTILAR
Birbirlerinden maddi ve manevi talepleri olmayan Ebru Şallı ile Harun Tan, oğulları Pars ile Beren'in velayetini de eşit olarak paylaştı. Beren babaya Pars'ın velayeti ise anneye verildi. Şallı ile işadamı Harun Tan'ın gizlice boşandıklarının ortaya çıkması herkesi şaşırttı. Çiftin boşanmalarında Harun Tan'ın iş hayatında yaşadığı sorunlar ve YKM'den ayrılmasının etkili olduğu iddia ediliyor.
 
ornek_cift_ebru_salli_ve_harun_tan_bosandi_4021.jpg
 
BOŞANMAYA İLK TEPKİ DEMET AKALIN'DAN!
Üç yıllık birlikteliğin ardından 2002'de dünya evine giren ve 11 yıl boyunca 'örnek' olarak gösterilen Harun Tan ve Ebru Şallı kimseler duymadan boşandı. Çiftin boşanmasıyla ilgili ilk yorum Demet Akalın'dan geldi.
 
Akalın, yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüğü İbrahim Kutluay ile o dönem aralarını açtığı iddia edilen Ebru Şallı'nın boşandığı haberlerine sessiz kalamadı. Ebru Şallı'nın o dönemde İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in aralarını yaptığı da iddialar arasındaydı. 
 
İsim vermeyen Akalın, yıllardır görüşmediği bilinen Şallı'ya Twitter'dan imada bulundu. Akalın: "Bazen sen hiç bir şey yapmazsın kader senin intikamını sesssizce alır" diyerek gönderme yapmış oldu. 
 
demetakalinkurt-tweet-ebrusalli-sozcu-resim-071.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler