Orta ilçesinde kar hayatı olumsuz etkiliyor

Orta ilçesinde kar hayatı olumsuz etkiliyor

Yoğun kar yağışlarından sonra ilçe merkezinde oluşan kar dağları, vatandaşın hayatını olumsuz yönde etkiliyor.

Geride bıraktığımız günlerde başta Çankırı Merkez olmak üzere bölgede yoğun bir şekilde yaşanan kar yağışı bugünden bakıldığında Orta ilçesini tahminlerin üzerinde olumsuz etkilemiş.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son gün 29 Şubat

Yoğun kar yağışının yerini cemrenin havaya düşmesiyle birlikte güneş yüzünü az da olsa göstermeye başladığı son üç gündür Orta ilçesinde hayat daha da çekilmez hal almaya başladı.

Sözcü18 Haber Merkezine ulaşan bilgilere göre ilçe merkezinde başta belediye ekiplerinin çalışmaması, bununla birlikte Özel İdareye ait araçların ilçede hizmet vermemesi sokaktaki vatandaşı iyiden iyiye çileden çıkarmakta.

İlçede yoğun kar ile mücade etmek zorunda kalan vatandaşın hayatını idame ettirme yönünde büyük gayret gösterdiği ve kısıtlı imkanlarla yaşadığı darboğazdan kurtulmaya çalıştığı yönünde.

cankiri-orta-kar-rezalet-sozcu-resim-22.jpg

"ORTA İLÇESİ SAHİPSİZ KALDI"

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Yavuz Pehlivanlı "Bugün için Orta ilçesindeki manzara gerçekten ürkütücü. Belediyenin imkanları yaşanan durumu iyileştirme yönünde hayli yetersiz. İlçe merkezinde özel şahısların kepçeleri çalışıyor. Kendi imkanları ile vatandaşın yaşamını kolaylaştırma çabasındalar. Hangi yöne gitmeye kalksanız orası kapalı. Bazı yollar güç bela tek araçlık bir genişlikte açılmış. İlçede yaşayan bazı isimler devlet imkanlarının Orta ilçesinde çalışmasını istemiyor ki, henüz bu imkanlardan faydalanamadık. Ortalı birey olarak ilçemizin bu şekilde olmasını istemiyor, mevcut durumdan bir an önce kurtulmayı ve başta Çankırı Valimiz olmak üzere, TBMM'deki Çankırı milletvekillerimizi de göreve davet ediyorum" dedi.

Öte yandan ilçe merkezinde etkisini gösteren yoğun karın kimler tarafından kaldırılacağı sokaktaki vatandaş tarafından da merak konusu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler