Polis oldum ama erkek olamadım!

"Polis oldum ama erkek olamadım!"

Fettan Ceyda adıyla fuhuş yapan ve meslektaşlarına yakalanarak meslekten ihraç edilen 28 yaşındaki polis memuru F.B. erkeklerle neden yattığını anlattı.

İstanbul Emniyeti'nde görev yapan 28 yaşındaki polis memuru F.B.'nin transseksüel olduğu ortaya çıkmış ve polis  tarafından yakalanmıştı. Gündüz Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve gece ise internet üzerinden tanıştığı erkeklerle para karşılığı birlikte olan Fettan Ceyda takma adlı polis memuru F.B. derhal meslekten ihraç edilmişti.

Çıkan haberler üzerine ortadan kaybolan polis memuru F.B. "Fuhuş için yer  temin etmek suçundan" beraat ettikten sonra İzmir'e gittiği ve yine Ceyda takma adını kullanarak fuhuş yaptığı ortaya çıktı.
 
HEP GİZLİ GİZLİ YAPTIM
Fettan Ceyda durumuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki polis memuru verdiği ifadesinde şunları söyledi:
 
"Kendimi küçük yaşlardan beri kadın gibi hissediyorum. Normal bir erkek gibi yaşamak için çok zorlandım ancak doğuştan eğilimli olduğum için düzelemedim. Doktora gidip tedavi olmak istedim ama sonuç alamadım. Polis olmuştum ve mesleğimin verdiği sorumluluğa bir zarar gelmemesi için hep gizli yaptım. Bu cinsel eğilimlerimden dolayı zaman zaman erkek arkadaşlarımla birlikte oluyordum. Halen biseksüelim ve bu işi paradan çok zevk için yapıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler