Resepsiyonda büyük kriz!

Resepsiyonda büyük kriz!

Kamer Genç Emine Erdoğan'a sataşınca...

CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi
 
Japon Milli Günü'de tartışma yaşandı. CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi.
Genç, "Sen hangi sıfatla burada bu kadar konuşuyorsun" sözleri üzerine Genç'e Erdoğan'ın korumaları müdahele etti. Erdoğan'ın korumaları Genç'ı kürsüden uzaklaştırdı. Bu esnada Genç, “Ben milletvekiliyim dokunamazsınız" dedi.
 
Bunun üzerine Bakan Taner Yıldız, Kamer Genç’i uyararak, "Terbiyesizleşme bu kadar" diyerek Genç'e tepki gösterdi. Kamer Genç’in, bu olay üzerine bağırarak çıktığı görüldü. Bakan Taner Yıldız, çıkışta olayı anlatırken, Kamer Genç’in sözlerini bağırarak mı söylediğinin sorulması üzerine “Benim duymam yeterli” dedikten sonra kendisine “Terbiyesizlik etme. Burası Japonya Büyükelçiliği, mütekabiliyeti aynı şekilde Japonya’da Türk Günü’ne Japon Başbakanı’nın eşi kaltıldı. Sen nasıl oluyor densizliğini kalkıp da burada sürdürüyorsun. Bu kadar terbiyesizlik olur mu?” uyarıda bulunduğu anlattı.
 
Genç olayın ardından resepsiyonu terk etti.
 
MECLİS'DE HESABINI SORACAĞIM
Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yapan Kamer Genç ise, "Meclis'te hesabını soracağım" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler