Reytingi ve tirajı sıfırlayıp İpek Medya'yı kapattılar

Reytingi ve tirajı sıfırlayıp İpek Medya'yı kapattılar

Koza İpek Holding'e hukuksuz şekilde atanan kayyım Hasan Ölçer, İpek Medya'yı batırdı. Gruba bağlı Kanaltürk, Bugün TV ve Kanaltürk Radyo ile Bugün ve Millet gazeteleri, kapatıldı.

Koza İpek Holding'e hukuksuz şekilde atanan kayyım Hasan Ölçer, İpek Medya'yı batırdı. Gruba bağlı Kanaltürk, Bugün TV ve Kanaltürk Radyo ile Bugün ve Millet gazeteleri, kayyımın personel kıyımı ve yandaş yayınları sonucu reytingleri düşünce kapatıldı. Söz konusu gazete ve TV'ler, kayyım atanmadan önce en çok reytinge sahip medya organlarıydı. 

İş dünyasına yönelik baskılar sermayeyi kaçırırken, hukuksuz müdahaleler şirketlerde büyük zarara yol açıyor. Hukuksuz bir şekilde kayyım atanan İpek Medya Grubu'na bağlı medya organları, zarar ettiği gerekçesiyle dün savcılık talimatıyla kapatıldı. Kanaltürk, Bugün TV ve Kanaltürk Radyo dün son yayınlarını yaparken, Bugün ve Millet gazeteleri de dün son kez basıldı. 26 Ekim 2015'te hukuksuz bir şekilde atanan kayyım Hasan Ölçer, 4 ay boyunca zarar üstüne zarara uğrattığı İpek Medya'nın kapanmasına sebep oldu. Bünyesinde 2 televizyon, 2 gazete ve 1 radyo kanalı bulunan, Türkiye'nin en büyük medya gruplarından İpek Medya Grubu, kayyım Hasan Ölçer tarafından 4 ayda batırılmış oldu. (Kaynak: Zaman)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler