Zekeriya Açıkgöz güven tazeledi

Zekeriya Açıkgöz güven tazeledi

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 6. Olağan Genel Kurulu Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde pazar günü gerçekleşti.

Zekeriya Açıkgöz’ün, “Hep birlikte güçlenerek çıkacağız” sloganıyla aday olduğu 6. Olağan Genel Kurulunda yeniden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı seçildi.

Üsküdar, Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nda gerçekleştirilen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 6. Olağan Genel Kurulu’na Çankırı'nın duayen isimlerinden Nevzat Ayaz, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ile birlikte, AK Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Çankırı Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz, OTİAD Başkanı İlker Karataş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile davetliler ve İstanbul’daki Çankırı birlik-dernek başkanları, delegeler ve Çankırılılar katıldı.

Üç aday olarak yola çıkılan daha sonra adaylıktan çekilen Zeynettin Aydın ile Zekeriya Açıkgöz hazırladıkları ortak liste ve Hüseyin Pilavcı listesi ile seçime gidildi. İki adayla gidilen seçimde 4 sandıkta kullanılan oylardan 377’sini alan Zekeriya Açıkgöz yeniden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına seçildi. Hüseyin Pilavcı ve listesi ise 245 oy aldı.

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın eski genel başkanı Eşref Harmandar’ın divan başkanılığını yaptığı genel kurulda, halen Vakıf Başkanı Başkanı Sami Soydal, AK Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, CHP İstanbul milletvekilleri Mahmut Tanal ve Gürsel Tekin, Çankırı Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, eski Bakan Nevzat Ayaz ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptıkları konuşmalarla Genel Kurul’a gösterilen ilgiye dikkat çektiler.

Çankırılılara yakışır bir şekilde genel kurul ve seçim gerçekleştirildiğini ifade eden seçimin galibi yeniden genel başkan olan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, “Dün dünde kaldı cancazım, bu gün yeni şeyler söylemek lazım” ifadesi ile seçim öncesi söylemlere sünger çektiğini işaret ederek; “Bu süreçte gönlünü kırdığımız, elini sıkamadığımız, ulaşamadıklarımızdan anlayış bekliyorum. Devam dediğiniz şahsım ve yönetim kurulum adına sizlerin de destekleri ile önümüzdeki süreçte Çankırımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

“Yeniden Zekeriya Açıkgöz” diyerek sandık sonuçlarının açıklanmasından sonra genel kurula seslenen Genel Başkan Açıkgöz, uzaktan yakından gelerek destek veren herkese teşekkür etti. Seçin sloganı olarak kullandığı cümlesini tekrarlayarak “Birlik ve beraberlik içinde daha büyük hedeflere” dedi. 

candef-genel-kurul-resim-02.jpg

son-candef-genel-kurul-listesi-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler