Şabanözü yolları Meclis gündeminde!

Şabanözü yolları Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen'in gündeminde yine Çankırı insanının sıkıntıları var.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt,  İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanıtlaması istemiyle hazırladığı önergeyle Şabanözü yollarını TBMM gündemine taşıdı.  
Çankırı'nın birçok ilçesinin yollarının, bakımsız, bozuk olduğu ve bazı köylerde yol dahi olmadığı ile ilgili daha önceleri de birçok önerge sunduğunu, birçoğunda halen bir iyileştirme yapılmadığı gibi yeni yapılan yolların da kaliteden uzak olduğunu ve  olumsuz hava şartlarında sürücülere zor anlar yaşattığına yönelik tarafına ulaşan şikayetler bulunduğunu ifade eden hemşerimiz Öğüt, son olarak Şabanözü İlçesi'nin cadde ve ara sokaklarının asfaltlama çalışmalarının yeni bitmiş olmasına rağmen bozulmaya başladığını ve yağmur gibi doğa olayları sonrası tahrip olduğunu belirtti.
Söz konusu yolların ne kadarlık zaman dilimi içinde kaç defa asfaltlandığını soran CHP'li Öğüt önergesinde ayrıca şu soruları yöneltti.
 
-Kurban bayramı öncesi asfaltlama işi tamamlanan cadde ve sokaklarda çok kısa süre sonra tahribat yaşanmasının gerekçesi nedir? Sorun kullanılan malzemede ise neden dayanıklı bir malzeme kullanılmamıştır?
 
-Bu yolların yapımı için ne kadar harcanmıştır?
 
İŞTE O BOZUK YOLLARDAN BAZI KARELER
 
img_20131024_160459.jpg
 
asfal-sonrasi.jpg
 
img_20131024_160841.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler