Sadık Yakın: Ben yok, biz varız

Sadık Yakın: Ben yok, biz varız

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan Sadık Yakın ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan işadamı Sadık Yakın, önceki gün verdiği seçim startında tüm oda üyelerini kucaklayan ve tüm ili kapsayan bir yönetim anlayışını hayata geçirecek bir yönetim arayışında olduklarının sinyallerini verdi. Kalabalık bir toplulukla bir araya gelen Sadık Yakın, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

"BEN YOK, BİZ VARIZ"
“Biz esnaf ve sanayici gönül dostlarımızla yapmış olduğumuz bu ilk toplantımızda üyesi olduğumuz meslek odamızın sizlerin, hepimizin temsilcisi Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerini konuşacağız. Kimlerle temsil edileceğiz sorusunun cevabı çok yakın. Temsilcilerimizi kim tespit edecek? Siz. Kim seçecek? Hepimiz. Çok kişiden tek ses çıkmasını istiyoruz. Ben yok, biz varız. Ticaret ve Sanayi Odamız yıllardır ekmeği büyütmekte karşılaştığımız problemlerin ve Çankırı dertlerinin hastanesidir. Bizler devletimizin ve ülkemizin motoruyuz. Esnafı, sanayicisi olmayan devlet olmaz.
Sizlerin arasından seçeceğimiz temsilcilerimiz etkililere, yetkililere, seçilmişlere “Bizim sorunlarımızı çözün” diyecektir. Biz ekmeğimizi büyütelim ki herkesin yüzü gülsün. Biz daha çok kazanalım ki, daha çok vergi verelim, daha çok hizmet alalım. Kazanç bol olsun, yüzler gülsün, kervan yürüsün istiyoruz.
 
sadikyakin-benyokbizvariz-cankiri-sozcu-resim-041.jpg
 
BİRİLERİNİN İŞLERİNİN İYİ OLMASI YETMEZ!
Birilerinin işlerinin iyi olması yetmez. Herkesin, hepimizin işleri iyi olsun. Sizleri işyerlerinizde ziyaret ettim, çayınızı içtim, hatırınızı sordum. Saat 10:00’da, 11:00’de siftah yapmayan esnaflarımızla karşılaştım.
 
Bu ilk toplantımıza gelen sizlerden en az 3 yönetim ortaya çıkar. Yarın 5, öbür gün 10, Pazartesi gün Büyük Otelde akşam saat 20:00’de yapacağımız ve tüm Çankırı sevdalılarının davetli olduğu toplantımızdan da 20 yönetim çıkacak inşaallah.
 
Çankırı’mızda hizmet veren vakıfların, cemiyetlerin, cemaatlerin, siyasi partilerin, kısaca tüm sivil toplum kuruluşlarımızın fikirlerini aldım. Sonuçta buralarda görev yapan, yapmış olan Çankırı sevdalısı saygın, duyarlı, değerli kardeşlerimizle bir kurul oluşturduk. Bu kardeşlerim mesleğini seven, meslektaşlarını seven sizlerin arasından kimlerin temsilcilerimiz olacağı konusunda burada sizlere karşı vicdanen hekimlik, hakimlik, hakemlik yapacaklar. Önce Allah’a, sonra sizlere karşı bu vebali üstlendikleri için de onlara teşekkür ediyorum.
 
ÇANKIRI MİLLİ TAKIMI OLSUN
Sonuç, Milli Takım gibi her yerden en iyiler olsun. Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Çankırı milli takımı olsun. Temsilci olmak isteyen gelsin, sevdiren temsilci olsun. Çalışan kazansın. Çankırı kazansın, hayırlı olsun”
 
sadikyakin-benyokbizvariz-cankiri-sozcu-resim-042.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler