Samsunda damat dehşeti: 2 ölü

Samsun'da damat dehşeti: 2 ölü

Samsun'da eşiyle sorunları olan damat, aile işlerine karıştığı gerekçesiyle tartıştığı kayınpederi ve kayınvalidesini öldürüp, baldızını yaraladı.

Dehşet olay, Salıpazarı ilçesinin Alan köyünün Köseli Mahallesinde Behiç Zengin'e ait fındık tarlasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle arasında sorunları bulunan Burhan A. (30), önce eşini darp etti ardından aile işlerine karıştığını düşündüğü kayınpederinin evine gitti. Evinin yakınındaki fındık tarlasında çalışan kayınpederi Behiç Zengin (51) ve kayınvalidesi Cemile Zengin (50) ile tartışmaya başlayan Burhan A., "Siz benim aile işlerime neden karışıyorsunuz.” diyerek silahını çıkartarak ateşledi. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Behiç Zengin olay yerinde, eşi Cemile Zengin ise kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
Olay sırasında elinden yaralanarak kaçan baldız Beyhan Zengin (23) de Çarşamba Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan damat Burhan A., bir süre sonra Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler