Sanatçı Başyayladan zehir zemberek sözler!

Sanatçı Başyayla'dan zehir zemberek sözler!

Turgay Başyayla, Feshane etkinlikleri öncesinde kendisine, Ceceli ve Dilekçioğlu'na yapılanları şiddetle kınadı.

Çankırı'nın yetiştirdiği, milyonların sevgilisi Turgay Başyayla, Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye yaptığı açıklamada "Feshane etkinliklerinde ben de yokum. Neşe Dilekçioğlu da yok! Seçilmişi de bürokratı da bizlere büyük ayıp etti. Çankırı'nın ne stk'sı ne de bürokratı yanlışlıkla beni aramasın" dedi.

Sanatçı Başyayla "Başta Feshane etkinlikleri olmak üzere Çankırı'da iptal edilen son organizasyon da dahil sürekli olarak günlerce, haftalarca yalvardılar. 2 konserimi iptal ederek bu organizasyona katılma kararı aldım. Ancak gelinen sonuç ortada. Bugün Samanyolu TV'de canlı yayına çıkan muhterem zevat Feshane etkinliklerinde benim, Mustafa Ceceli'nin ve Neşe Dilekçioğlu'nun bulunmayacağını izleyicilere duyuramıyor! Günlerdin hemşehrilerimden binlerce mesaj alıyorum. Feshane konserimin tarihini soruyor. Ben yanıt veremiyorum! Bunu Ceceli de yaşıyordur Neşe ablam da! Biz Çankırılı sanatçılara yapılan bu ayıbı kınıyorum" dedi.
 
Sanatçı Turgay Başyayla son olarak "Konuyla ilgili sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'ta yazılı bir açıklama yaptım. Onu yayımlarsan sevinirim" dedi.
 
İŞTE O AÇIKLAMA
 
"Feshane'de yapılacak etkinlikler kapsamında benim ve hemşerim Mustafa Ceceli'nin konser afişleri hala olacakmış gibi dernek, vakıf ve Valiliğimiz tarafından paylaşılıyor! Sayın Ceceli'yle maddi meselelerde anlaşılamamıştı ama bir ay önce ve afişler basılıp dağıtılmaya devam etti!
 
Sanatçı dostuma hemşerimize ayıp olmadı mı biraz! O gün Ceceli'yi göremeyecek hemşerilerimiz kendisini suçlayacak!
 
Bana gelince geçtiğimiz hafta Çankırı konserimiz ve önümüzdeki hafta Feshane konserimiz 'meclis resepsiyonu bile iptal edildi' diye iptal edildi!
 
Konu terör! Oturup düşünelim şimdi terörün amaçlarını ve hedefini! İnsanları yanlızlaştırmak, korku imparatorluğu kurmak, biraraya getirmemek, yani bölmek parçalamak! Bizler türkü söyleriz ağıt yakar, kahramanlık destanlarını anlatırız konserlerimizde halkımıza! Bu millet yılda birkez bu organizasyonlarda bir ve beraber olur! O gün asker şehit ve kahramanlık türküleri okunup, Valimiz, Belediye başkanımız ve kanaat önderlerimizin vereceği birlik beraberlik mesajlarıyla daha anlamlı hale gelebilirdi .her ilde böyle oluyor bizzat ben sahnede oluyorum oradan biliyorum :) veeee siz değerli Çankırılı önderlerimiz organizasyonları iptal etme kararı aldınız!
 
Söyleyecek iki çift cümleniz yok muydu hemşerilerime soruyorum! Peki konserlerimizi iptal ettiniz anlarız ama neden halkımıza bunun bilgisini vermiyorsunuz?!
 
Neşe Hanım'a, Ceceli ve bana ayıp ve yazık olmuyor mu biraz !
 
Bizi göremeyen hemşerilerimiz hayal kırıklığına uğramayacakmı Feshane'de?
 
Bu sabah ekranlarda da bunu gizlediniz yakıştı mı ! Ha aklınıza şöyle birşey gelebilir sanatçılar parasını düşünüp böyle bir duruş sergiliyor diye ama şunu yetkililerden lütfen teyid edin; BEN BU İKİ KONSERDEN KENDİ ADIMA HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEDİM !!!
 
Benim tek kırıldığım nokta birlik ve beraberliğimiz böyle günlerde lazım! Korkup kenara çekilip meydanı üç beş teröriste çapulcuya bırakmak ne valiliğe ne belediyeye ne de vakıf ve derneklere yakışmadı !!!
 
Hemşerilerimin her zaman hizmetkarıyım ölene kadar fakat sakın hataya düşüp bir bürokratımız, vakıf veya dernek başkanımız artık beni aramasın!
 
Ben Davetsiz Misafir çekimleriyle ve 17 yıldır yazılı görsel ve işitsel medyada elimden geleni yaptım memleketim için ! Hakkınızı helal edin sizler de artık ...
 
Bu arada birilerinin söylemediğini ben söyleyeyim; Feshane etkinliklerinde Turgay Başyayla, Mustafa Ceceli ve Neşe Dilekçioğlu yoktur, ne olur bize kırılmayın, biz sizleri çok seviyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler