Satılmışoğlundan bombardıman

Satılmışoğlu'ndan bombardıman

MHP Çankırı İl Başkanı Bekir Satılmışoğlu

yaptığı yazılı açıklamada isim vermeden başta vali Şemsettin Uzun olmak üzere, Ak Parti yöneticileri olmak üzere, referandumda "evet" oyu veren Ülkücülere de veryansın etti.

MHP İl Başkanı Satılmışoğlu'nun açıklaması şöyle:

ŞÜKRANI HAKEDENLER
Anayasa değişikliğinin yüksek seçim kurulunun onayından hemen sonra, düğmeye basıp harekete geçenleri ibret ve kaygı ile izliyoruz. Şeref ve şerefsizlik kavramlarının kimlere yakıştığı da böylece tescillenmiş oluyor.

İnsanlarımızı sadaka kültürüne alıştırıp, onların ali duygularını sömürenler, protokol önünde, atanmışların atanmışlara kömürü veriyorsun da, odunu vermezsen nasıl yakacak diye fırça atanlar, odunu tutuşturmak için çıra, olmazsa kibritin de lazım olacağını düşünmesi gerekmez mi?

Sanki kesenizden dağıtıyorsunuz. Her ortamda dini söylemleri ağzından düşürmeyenler, devletin yasalarına uyanların hakkını ve hukukunu, huzuru mahşerde nasıl hesap vereceksiniz?

8 yıldır bitmeyen Ankara yolu, 1 yılı geçmeden kazılan Yapraklı yolu, 15 km’lik Eldivan yolu, Çankırı-Ilgaz yolu, E80’i anlatmaya zaten gerek yok. Köy yollarının sati kaplaması üzerine yapılan yama tümseklerini hiç mi görmüyorsunuz?

Sayınların çok olduğu ilimizde, bunların neticesinde verilen can ve mal kayıplarına karşılık verilen %76’lık evet oyu için gerçekten şükranları hak ediyorsunuz.

Ernamaş’tan başlayan bakan gezilerini, ilimizin bu güzelliklerini göstermemek için mi yapıyorsunuz.

Şehrin meydanlarına şükran yazıları astıranlar, bu işin altlığını önce Diyarbakır’da, sonra Şırnak’ta oluşturanlar, amaçlarına ulaşmak için her yolu mübah sayanlar, sizler de şükranları hak ettiniz.

Her fırsatta Ülkücü ayaklarına yatıp, başka yere yumurtlayanlar, yardım ve yataklık yapanlar da şükranları fazlasıyla hak ettiler. Onları şükran da kesmez, onlara ŞEREF madalyası da vermek lazım.

Temennim, yıkım projesini hayata geçirenlerin, zaman içinde; can ve mal güvenliklerinin emperyalist güçlerin elinde değil de, İnşallah bu ülkeyi karşılıksız sevenlerin elinde kalmasıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler