Seksi selfileri yüzünden kocası terketti

Seksi selfileri yüzünden kocası terketti

Sosyal medyada paylaştığı ‘selfie'lerle binlerce takipçi edinen Ukraynalı sarışın güzel Alena Politukha zor günler yaşıyor.

Paylaştığı seksi selfielerle sosyal medyada binlerce takipçi edinen Alena Politukha politikacı eşi tarafından terk edildi.

The Mirror'ın haberine göre; paylaştığı seksi 'selfie'ler dünya çapında virüs gibi yayılan Politukha, siyasetle uğraşan eşi tarafından terk edildi. 

32 yaşındaki genç kadın, eski eşine çok kızgın. Aleksandr Politukha ansızın kapıdan çıkıp gidince küçük oğluyla ortada kalıvermiş. Sonra da öğrenmiş ki eşi boşanma davası açmış. 

Ukraynalı güzel, kocasının kararıyla ilgili hiçbir açıklama yapmadığını söylüyor. Fakat çifti tanıyan biri, Aleksandr'ın, karısının 'selfie' paylaşma alışkanlığından rahatsızlık duyduğunu aktardı.  

Alena, Ukrayna'nın Harkiv bölgesinde belediye meclisi başkanlığını yürüten ve aynı zamanda başarılı bir sabun üreticisi olan eşi ve çocuğuyla birlikte yaşıyordu. 

Bölgede Ukrayna ordusuna yaptığı hatırı sayılır para yardımlarıyla tanınan Aleksandr, daha önce eşinin sosyal medya aktivitelerine ilişkin hiç yorum yapmadı. 

alena-poitukha-ukrayna-resim-03.jpg

alena-poitukha-selfie-ukrayna-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler