Sevan Nişanyandan ODTÜlülere: S.ke s.ke gelirim

Sevan Nişanyan'dan ODTÜ'lülere: S.ke s.ke gelirim

2008 yılında eşinin üzerine bir kavanoz dışkı atan Nişanyan, ODTÜ'de protesto edilince: "S.ke s.ke ODTÜ'ye gelirim tabi"

Sevan Nişanyan Edip Yüksel ile birlikte, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde katıldığı bir sempozyumda bir grup öğrenci tarafından protesto edildi.

"ODTÜ'YE S.KE S.KE GELİRİM"
Nişanyan'ın kendilerine hakaret ettiğini ileri süren protestoculara Nişanyan, "Siz beni tehdit ederseniz ben de size 'ODTÜ'ye s.ke s.ke gelirim' derim" diye konuştu.
 
NAZİ AMBLEMİYLE PROTESTO
Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde üç gündür devam eden 1. Teoloji Sempozyumu'na konuşmacı olarak katılan Sevan Nişanyan, feministler ve LGBT'ler tarafından protesto edildi.
 
ODTÜ'DE SEVAN NİŞANYAN'A YAPILAN O PROTESTO
 
 
"Kuran'ın Kültürel ve Terminolojik Kaynakları" isimli konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Nişanyan, Nazi amblemleri ve Nazi selamıyla SS mangasını hatırlatan feminist bir grubun küfürlü protestosuna maruz kaldı.
 
ZEVZEKLER..
Tepki üzerine Nişanyan, "Bu zevzeklerin konuşmasına bu noktadan itibaren izin vermememiz gerekiyor. (...) Bugünkü toplantının konusu kadın hakları değildir. Kadın hakları konusunda başka ortamda memnuniyetle konuşurum. Söyleyecek çok fazla şeyim var" diye konuştu.
 
EŞİNİN ÜZERİNE BİR KAVANOZ DIŞKI ATMIŞTI
Nişanyan, 2008'de karısının üzerine bir kavanoz dışkı atmış, ardından "şiddet içermeyen sembolik bir jest" demişti. Olayın ardından birçok çevreden tepki mesajları gelmiş, feministler Nişanyan'ı her yerde teşhir edeceklerini açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler