SONDAKİKA Fatih Terim Çankırıya geliyor

SONDAKİKA Fatih Terim Çankırı'ya geliyor

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Çankırı'ya geliyor.

Dünyanın yakından tanıdığı, Türkiye (A) Milli takım teknik direktörü Fatih Terim Çankırı'ya geliyor.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali İstanbul'da sürdürdüğü temaslar sonrası Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Antrenman sahamızın açılışına Milli Takım Teknik Direktörümüz Fatih Terim'i davet ettim. Kendisi bu daveti memnuniyetle karşıladı." dedi.

KARAALİ: FATİH TERİM HOCAMIZ
ÇANKIRISPOR'U MERCEK ALTINA ALMIŞ

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali konuşmasını sürdürdü:

"Çankırıspor'un genç ve umut veren kadrosu milli takımlar hocamızın yakın takibinde. Sayın Terim 'Çankırıspor'un genç bir kadro ile sergilediği futbolu yakından takip ettiğini, gerek teknik direktörümüzün gerekse yönetimin ortaya serdiği performansdan ümitli olduğunu belirtti. Verdiğimiz emeklerin farkında olduklarını, aynı istikrarlı duruşu sürdürmemiz halinde kazanan tarafın Çankırıspor olacağını vurgulaması bizler için sevindirici olmakla birlikte doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir.

Bununla birlikte kadro derinliği yaratma ve takım içerisindeki eksiklikleri tamamlama adına devre arasında yapacağımız transferler konusunda teknik heyetimiz dikkatli ve özenli çalışmasını sürdürmektedir."

"TAMAMLANACAK SAHAMIZIN AÇILIŞINA SAYIN TERİM GELECEK"
Başkan Karaali yapımı hızla süren antrenman sahası ile ilgili olarak da "Sayın valimizin vermiş olduğu önemli destekle ihtiyacımız olan antrenman sahamız hızla tamamlanma yoluna girmiş bulunmakta. Bu vesileyle sayın Fatih Terim'i yapacağımız açılışa davet ettik. Kendileri bu davetimize olumlu yanıt vererek böylesi bir günde bizlerle beraber olacak" dedi.

"TARSUS KAYMAKAMI HASAN GÖÇ'E GÖNÜL DOLUSU TEŞEKKÜR"
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, geride bıraktığımız hafta Tarsus deplasmanında takımı yanlız bırakmayan halen Tarsus Kaymakamlığı görevinde bulunan Hasan Göç'le ilgili olarak da "Bizlerle bugüne kadar samimiyetle ilgilenen, takıma kol kanat geren, Çankırı'mızın gurbetteki medar-ı iftiharı Sayın Hasan Göç'e, göstermiş olduğu ev sahipliği nedeniyle gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK KARTALSPOR KARŞILAŞMASININ
BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Öte yandan pazar günü ligin ilk yarı son karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde Kartalspor ile oynayacak olan Çankırıspor hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Taraftarın desteğine kulak veren Çankırıspor yönetimi, taraftarın da üzerine düşeni yerine getireceği inancıyla maç biletlerini öğrenci 1, tam 3 tl olarak belirledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler