Sözün bittiği yer: 0-0

Sözün bittiği yer: 0-0

Kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor ile golsüz berabere kalan Çankırıspor'da yüzler bir türlü gülemiyor.

Çankırıspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Alanyaspor ile golsüz berabere kalarak ligin 16. sırasındaki yerini korumasını bildi!

Haftalardır aldığı sonuçlarla taraftarını mutsuz eden Çankırıspor, kötü gidişana son vermek amacıyla çıktığı Alanyaspor karşısında, ortaya koyduğu vasat futbolla tribünleri hayal kırıklığına uğrattı.

90 dakikalık sürede rakip kale önünde beklenen etkiyi gösteremeyen Çankırıspor, rakibi ile berabere kalarak galibiyet özlemini sürdürdü. Grupta oynanan diğer maçların tamamı gollü geçerken Çankırı Atatürk Stadından gol sesi yükselemedi.

MAÇ SONRASI TRİBÜNLERDE YAŞANILANLAR

Maç bitiminde Sözcü18 haber merkezini arayan bir grup taraftar, tribünlerde "Hakan Yılmaz istifa" diye topluca defalarca çağrıda bulununca, Kulüp Başkanı Sevda Karaali'ni taraftara dönerek "Tamam... Tamam" dediği ve eliyle de sözlerini doğrulayan şekilde hareket ettiğini belirttiler.

Şimdi gözler Kulüp Başkanı Karaali'ye çevrildi ve "tamam... tamam..." şeklindeki ifadelerinin tribünlerdeki taraftarın isteğini yerine getirme yönünde mi, yoksa o anda yaşanan taşkınlığı bastırma amaçlı mı olduğu önümüzdeki sıcak saatlerde ortaya çıkacak...

BAŞKAN SEVDA KARAALİ SÖZCÜ18'E KONUŞACAK...

Alanyaspor maçı öncesi Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki ile görüşen Başkan Karaali "Oynanacak olan maçın neticesi ne olursa olsun maç sonrası Sözcü18'e açıklama yapacağım" demişti.

Stat: Çankırı Atatürk

Hakemler: Ali Şalk, Tandoğan Uysal, Yusuf Yaratıcı

Çankırıspor: Gökhan Aslan, Önder Tezcan, İlker Öymez, Cevat Macit, Ozan Solak, Can Polat, Ali Yakup (dk.  Eşref Koçak), Hüsamettin Tut, Onur Demirok (dk. 46 Zihni Aydın), Yahya Alpaslan, Önder Yılmaz (dk. 56 Muhammed Sak)

Alanyaspor: Kadir Tütüncü, Hayrullah Akyel, İskender Köksal, Salih Kardeşgiden, Adem Gökçe, Mert Somay, Erhan Yıldırım, Kazım Dülger, Mustafa Soytaş, Mehmet Öncan (dk: Tevfik Işık), Mutlu İlengöz

Sarı kart: dk. 45 Ozan Solak (Çankırıspor), dk. 52 Mustafa Soytaş, dk. 61 Hayrullah Akyel, dk. 68 Adem Gökçe (Alanyaspor) 

Grupta oynanan diğer maçlarda alınan skorlar:
Adıyamanspor: 2 - Kırklarelispor: 0
Altınordu: 1 - Kızılcahamamspor A.Ş.: 0
Denizli Bld.: 2 - Beypazarı Şekerspor: 0
Körfez Futbol Kulübü: 1 - Ünyespor: 1
Mardinspor: 1 - Eyüpspor: 1
Sarıyer: 1 - Fethiyespor: 2

Dün oynanan maçta Adana Demirspor kendi evinde konuk ettiği 1461 Trabzonspor'u 1-0 yenmeyi başardı.

HAKAN YILMAZ: KAZANABİLİRDİK 

0-0 sonuçlanan Alanyaspor maçının ardından basın toplantısı yapan teknik direktör Hakan Yılmaz, takımın bir süredir maç kazanamadığını belirterek, ''Kazanamamanın baskısı üzerimizde, bunu aşmamız lazım. Alanya iyi bir takım. Başa baş mücadele oldu. Bu baskı futbolcularımızda kötü etki yaptı. Üzerimizdeki bu baskıyı atmalıyız. Bu tünelden bir an önce çıkacağız. Bunun başka çaresi yok. Kazanamadığımız için üzgünüz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler