Sultanbeyli'de çatışma: 1 polis şehit

Sultanbeyli'de çatışma: 1 polis şehit

Gece saldırı gerçekleştirilen karakolun önünde inceleme yapan polislere ateş açıldı. İki saldırgan öldürüldü, bir polis ise şehit oldu.

İstanbul’da Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi’ne gece saatlerinde bombalı saldırı düzenlendi.  Olayı gerçekleştiren terörist ölürken, olayda 3′ü polis 10 kişi yaralandı. Sabah saatlerinde ise olay yerinde inceleme yapan polislerin üzerine bu kez ateş açıldı. Polisle saldırganlar arasında çıkan çatışmada iki terörist öldürüldü. Bir polis ise şehit düştü.

Bir anda kurşun yağmurunun içinde kendini bulan polisler siper alarak ateşin açıldığı yeri tespit etmeye çalıştılar.

SABAH SAATLERİNE ATEŞ AÇILDI
Saldırının gerçekleştiği Fatih Polis Merkezi çevresinde olay yeri inceleme ekipleri olayın ardından çalışma başlattı. Saatler sabah 07:00′ı gösterdiğinde ise kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Saldırıda bir vatandaş kolundan yaralandı. Polisin açılan ateşe anında karşılık vermesiyle uzun süren çalışma yaşandı. Saat 08.45 sıralarında teröristlerden ikisi öldürüldü.

BİR POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ

beyazit-ceken-polis-resim-07-001.jpg

Çıkan çatışmada Güngören ilçe emniyet eski müdürlüğü görevinden Bomba İmha Şube Müdürlüğüne atanan Beyazıt Çeken'in şehit düştüğü bildirildi.

ÇATIŞMA SÜRÜYOR
Bölgede diğer saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı. Bölgeden ara ara silah sesleri gelmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler