Tatlıcıdan Başkan Dinçe aynı sertlikle yanıt

Tatlıcı'dan Başkan Dinç'e aynı sertlikle yanıt

CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı "Muhalefetle uğraşacağınıza Çankırı’nın her gün artan sorunları ile uğraşın" dedi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in CHP'yi hedef alan son açıklamasına CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı "Muhalefetle uğraşcağınıza Çankırı'nın her gün artan sorunlarıyla uğraş" dedi. Başkan Tatlıcı'nın yazılı açıklaması şöyle:

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in önceki açıklamasını
okumayanlar için - TIKLA

"Belediye Başkanı Sayın İrfan Dinç’in 19.10.2011 tarihli yerel basında çıkan ve Partimizi hedef alan beyanlarını üzüntü ile öğrendik. Ortada hiçbir neden yok iken, Çankırı’da konut sorunu ile ilgili değerlendirmelerinde  “ fikri olmayan, beyinleri yetmeyen insanlar hopladılar, utanmadan buraya CHP Milletvekilini getirdiler “ şeklinde beyanda bulunulmuştur.

CHP’li Milletvekilinin Çankırı’da Kaimder tarafından düzenlenen toplantıya çağrılma gerekçesi, dernek başkanı Sayın İlhan Yılmaz’ın 20.10.2011 tarihinde yerel basında yer alan “ onlar bize gelmedi, biz onlardan yardım talep ettik. Onlar da bizlerin yanında haklı davamızda bize destek oldular “ sözleri ile açıklanmıştır.

Sayın Belediye Başkanı partimizi hedef alan bu ifadeyi hangi insani, siyasi ve ahlaki anlayışla söylediğinizi anlayabilmiş değiliz. Sizi rahatsız etse de CHP hak arayanların, hakkım elimden alınıyor diyenlerin, mağdur edilenlerin, kimsesizlerin, çaresizlerin yanında olmaya dün olduğu gibi, bundan sonra da devam edecektir.

Üniversiteye gelen öğrencilerin konut sorunu yüzünden, kayıtlarını dondurduğunu söylüyorsunuz. Sorsaydınız o öğrencilere, size Çankırı’yı sosyal ve kültürel yönden yaşanabilir bir kent olarak bulmadıklarını söyleyeceklerdi. Sorsaydınız Çankırı’ya gelen her düzeyde insana, veliye, misafire, Çankırı’yı nasıl bulduğunu. Size söyleyeceklerdi, hizmet almamış, hizmet edilmemiş büyük bir köye dönüştüğünü.

Sayın Başkan muhalefetle uğraşacağınıza Çankırı’nın her gün artan sorunları ile uğraşın. Gözünüzü ve kulağınızı açın. Çankırı’nın ihtiyaçlarını yaşayanlara sorun. Sizin göreviniz bu sorunlara çözüm bulmaktır.

Sayın İrfan Dinç, sizi hiç hak etmediğimiz, Partimizi hedef alan sözlerinizi düzeltmeye davet ediyoruz. Durumu kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler