TOKİ, Korgunda 2. Etapın startını verdi

TOKİ, Korgun'da 2. Etap'ın startını verdi

Milletvekili Şahin, yaptığı yazılı açıklamada TOKİ'nin Korgun ilçesinde 182 daire yapacağını bildirdi.

Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Korgun için önemli yatırımlardan birinin daha hayat bulduğunu ifade etti. Şahin, Korgun’a TOKİ tarafından 182 daire yapılacağı müjdesini verdi. Milletvekili Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Çankırı’dan sonra TOKİ’nin Korgun’a da önemli yatırımlar için start verdiğini belirtti.

Korgun ilçesinde daha önce gerçekleştirilmiş bir TOKİ projesi olduğuna dikkat çeken Şahin, yapılacak olan 182 adet dairelik TOKİ 2. Etap belediye projesinde ihalenin 26.12.2011'de yapıldığını bildirdi. Şahin, 6 bin tl peşinatla tüm dairelerin proje üzerinden satıldığına da dikkat çekerek "Vatandaşımızın ihtiyaçlarına paralel olarak hazırlanmış olan projenin kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

BAŞKAN HALİL ÖZ: İKİNCİ ETAP'IN TAMAMINI SATTIK

Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "TOKİ'nin ilçemizdeki 2. Etap projesi kapsamı içerisinde bulunan 182 dairenin tamamını Aralık  ayı başı itibariyle 6 bin tl peşinatla satışını gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin beklentilerine yanıt vermiş olmanın mutluluğu içerisindeyim." dedi.                   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler