Topcu'yu görevden alan süreç!

Topcu'yu görevden alan süreç!

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden uzaklaştırılan Op. Dr. İsmail Çağatay Topcu neden mi görevden alındı.

Geride bıraktığımız cuma günü görevden uzaklaştırılan Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İsmail Çağatay Topcu olayı ile ilgili yeni bilgilere Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı.

Elde edilen ilk bilgilere göre; AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in amcasının torunu A. Filiz'in 'özürlü raporu' talebi yerine gelmeyince Devlet Hastanesi Başhekimlik makamı karıştı!

7 NİSAN 2014 PAZARTESİ
AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in kuzeni olan ve çevresinde 'problemli' olarak işaret edilen A. Filiz'le ilgili 'özürlü raporu' hastane Başhekimi Op. Dr. İsmail Çağatay Topcu'ya ulaştı.

Çankırı Devlet Hastanesi'ne gelerek talebi olan raporu doğrultusunda kurulda görevli doktorların muayenesine tabi tutulan A. Filiz, yeterli sayıda doktorun 'istenilen rapor doğrultusu'nda görüş bildirmemesi üzerine Başhekimlik makamında kargaşa yarattı.

İddialara göre A. Filiz'in Başhekim Topcu'ya "Seni bu makamda oturtmayacağım. Sağlık Bakanına gerekirse Başbakan'a çıkacağım!" diyerek sözlü tehditler savurduğu ve akabinde makamdan çıkarken cam kapıyı yumruklayarak kırdığı belirtildi.

Çankırı Devlet Hastanesi'nde yaşanan bu olayla ilgili başta Çankırı Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz'ın bilgisi olduğu, olayın farklı boyutlara taşınmaması amacıyla Emniyet Müdürlüğü'nün de konuyla ilgili herhangi bir resmi tutanak tutmadığı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler