Tribünler renklendi

Tribünler renklendi

Çerkeş'te 192 sporcunun katılımı ile gerçekleşen organizasyon bugün start aldı.

Çerkeş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen; ilköğretim okulları 7 ve 8. sınıflar arası mini futbol turnuvası Çerkeş ilçe stadında bugün başladı.

13 Nisan 2012 Cuma günü final müsabakaları ile sona erecek karşılaşmalara öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşların katılımı beklenenden fazla oldu.
 
192 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Ulusal Egemenlik Kupası spor şenliklerinde renkli görüntülerin yanı sıra kıyasıya mücadelelerde oldukça dikkat çekiyor.
 
Turnuva organizasyonun düzenli bir şekilde devam etmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hakkı Fidan, antrenör Serdar Ali Osman Sevim, beden eğitimi öğretmenleri Mevlüt Sakar ve Mahmut Akbaş ile Çankırı Bölgesi hakemlerinden Murat Kande, düzenlenen turnuva süresi boyunca ilçe stadındaki maçlarda görevli bulunuyor.
 
13 Nisan 2012 Cuma günü yapılacak final müsabakalarının ardından turnuvaya katılan sporcular ve katılımcılar ile birlikte Çerkeş Organize Sanayi bölgesinde "Gençlikspor hatıra ormanı" için fidan dikimi yapılacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler