Türkiye Şampiyonası Bayramörende

Türkiye Şampiyonası Bayramören'de

3-8 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası Bayramören'de yapılacak.

Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan, Eğitim Kurul Üyesi Alim Yıldırım ile birlikte Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

Nihat Ermihan, Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret ederek 3-8 Temmuz 2013 tarihlerinde Bayramören’de yapmayı planladıkları uluslararası katılıma açık Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası ile ilgili bilgi sundular.
 
Başkan Ermihan, yapılan seçim sonrası yeniden Hava Sporları Federasyonu Başkanlığı’na seçildiğini belirterek, “Sayın Valim, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayramören’de üç yıl üst üste uluslar arası yarışmalar yaptık. Dünya Şampiyonaları ve Türkiye Şampiyonaları yaptık. Bayramören doğal güzelliğinin yanı sıra, çift taraflı pisti ile yamaç paraşütü yarışmalarına oldukça uygun bir yer. Bu nedenle bu senede uluslararası katılıma açık Türkiye Yamaç Paraşütü Yarışmalarını Bayramören’de yapmak istiyoruz” dedi.
 
Her yerde mesafe rekoru kırılamadığını belirten Ermihan, Bayramören’de mesafe rekoru kırıldığını da belirtti.
 
Havacılık Federasyonu Eğitim Kurul Üyesi ve İKARUS Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Alim Yıldırım ise, Bayramören’in hem yamaç paraşütü sporuna elverişli hem de dağ bisikleti sporu için uygun bir bölge olduğunu söyledi.
 
Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen, İlçede daha önce yapılan yarışmaların çok güzel geçtiğini, bu yılda Bayramören’de yapılmasından mutlu olacaklarını belirtti.
 
 
bayramoren-yamacparasutu-sozcu-resim-04.jpg
 
Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan’ın, Vali Özcan ile görüşmelerine, Federasyon Eğitim Kurul Üyesi ve İKARUS Sportif Havacılık Kulübü Alim Yıldırım, Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen, Bayramören Yamaç Paraşütü Havacılık Kulubü Derneği Başkanı Yavuz Yazıcı, Başkan Yardımcısı Sedat Sünger, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan da katıldı.
 
Başkan Ermihan, Hava Sporları Federasyonu’nun flamasını Vali Özcan’a takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler