U19'un şampiyonu Kızılırmak Belediyespor

U19'un şampiyonu Kızılırmak Belediyespor

Finalde İl Özel İdare Köy Hizmetleri'ni 1-0 mağlup eden Kızılırmak Belediyespor şampiyonluğa ulaşan taraf oldu.

Final maçında İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor’u 1-0 mağlup eden Kızılırmak Belediyespor şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Böylelikle Kızılırmak Belediyespor Çankırı ili 2013 – 2014 sezonu U19 Ligi şampiyonu oldu. 

Çankırı’da ilk kez düzenlenen U19 Ligi’nde Kızılırmak Belediyespor yine ilklerin sahibi oldu. Geçen Sezon ise yine ilk kez düzenlenen U17 Futsal Ligi’nde de  şampiyon olan Kızılırmak Belediyespor artık şampiyonluğu gelenek haline getirdi.

Maça hızlı ve etkili başlayan Kızılırmak Belediyespor aradığı golü 15.dakika da buldu. Bu skor Kızılırmak Belediyespor’a şampiyonluğu getirecekti. Çünkü alınacak her türlü galibiyet Kızılırmak Belediyespor’u şampyion yaparken, alınacak her türlü beraberlik ve yenilgide ise İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor şampiyon olacaktı. Oldukça çekişmeli ve sert geçen müsabaka da ilk yarı 1-0 Kızılırmak Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da başka gol olmayınca Kızılırmak Belediyespor şampiyon olarak U19 Ligi Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Böylelikle Türkiye şampiyonasında Çankırı'yı Kızılırmak Belediyespor temsil edecek.

 Kızılırmak Belediyespor’u tebrik eder , Türkiye Şampiyonası’nda başarılarının devamını dileriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler