Ünyespor bugün Çankırıda!

Ünyespor bugün Çankırı'da!

Pazar günü Çankırıspor'un rakibi olacak olan konuk ekip bugün Çankırı'da olacak.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 7. haftayı bay geçen Ünyespor deplasmanda oynayacağı Çankırıspor maçı hazırlıklarını kamp için gittiği Antalya Side’de sürdürdü. Bayramın ilk günü kampı tamamlayan Ünyespor, yarın Çankırı'ya geliyor. Büyük Otel'e yerleşecek olan konuk ekip maçın oynanacağı Pazar gününe kadar çalışmalarını Çankırı'da sürdürecek.

Polatlı Bugsaşspor ile Ünye Şehir Stadında 6. hafta karşılaşmasında 0-0 berabere kaldıktan sonra kamp için önce Antalya Kemer’e giden yeşil-beyazlı ekip, kamp için yerleştikleri otelin sahasının yetersiz olması nedeniyle Side’ye geçti. Burada geçtiğimiz haftayı kamp yaparak değerlendiren Ünyespor bir yandan da pazar günü Çankırı'da oynayacakları Çankırıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
Side kampına 24 futbolcu ile giden yeşil-beyazlı takımda kaleciler Armağan Vatanoğlu, Sezai Yüksel, Ümit Bacacı, Ömer Keskin, Kenan Çamoglu, İsmail Karayigit, Mikail Üzümcü, Ömer Erdem Şamlı, Azmi Polat, Muzaffer Taşkın, Fatih Sülüner, Cihan Fatih Özdemir, Ekrem Dil, Mehmet Toşak, Muratcan Öncü, Akin Aktaş, Emre Köksal, Serdar Akdoğan, Volkan Zemen, Adem Sağlam, Samet Nazlı, Uğurtan Çepni, Yusuf Efil, Özgür Çetiner bulunuyor.
 
SERHAT KADRO DIŞI
Ünyespor’da geçtiğimiz sezondan beri forma giyen stoper Serhat Karakayalar’ın ise kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Tecrübeli futbolcunun kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak ise kulüp yönetiminden henüz bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler