Vali özcan Çerkeşte incelemelerde bulundu

Vali özcan Çerkeş'te incelemelerde bulundu

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Çankırı Valisi Vahdetti Özcan ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Vali Özcan Çerkeş'e gelişinde Kaymakamlık binası önünde Çerkeş Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, İl Genel Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ve Çerkeşliler tarafından karşılandı.

Kaymakam Yasin Öztürk tarafından İlçenin nüfusu, ulaşım durumu, coğrafi yapısı, eğitim durumu ve sanayisi hakkında Vali Vahdettin Özcan’a brifing sunuldu. Daha sonra Çerkeş Belediye Başkanlığına giden Vali Özcan’a Başkan Şükrü Tarhan tarafından da ilçe hakkında bilgi takdim edildi.

Yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatı ve Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda da incelemelerde bulunan Vali Özcan, buradan Ağca Köyüne giderek, köyde yapılan parke taşı kaplama işini yerinde inceledi. Köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Özcan daha sonra Aytaç Tesislerinde de incelemelerde bulunduktan sonra İlçeden ayrıldı.

Vali Özcan’in Çerkeş inceleme gezisine, İl Jandarma Komutanı, J.Alb.Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Metin Karaoğlanoğlu, İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakoç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah ve Çevre ve Şehircilik Müdürü Şevken Onhan’da katıldı. 

Vali Özcan'ın ilçe gezilerinin önümüzdeki günlerde de süreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler