Vali Özcana sosyal medyada büyük tepki

Vali Özcan'a sosyal medyada büyük tepki

Çankırı Belediyesi'nin RABİA Parkı açılışında Vali Vahdettin Özcan'ın sergilediği görüntüler sosyal medyada büyük tepki yarattı.

Çankırı Belediyesi, "18 Ayda 18 Proje" kapsamında şehir içi parklar kapsamında DSİ köprüsü yanına yaptığı Rabia Parkı için görkemli bir açılış yaptı. 
 
Parkın adını Mısır'da darbe karşıtı direnişin sembolü haline gelen “Rabia” selamından yola çıkarak koyan Çankırı Belediyesi, halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirdiği açılışla yeni parkı Çankırılıların hizmetine sundu.
 
Parkın açılışına başta Vali Vahdettin Özcan, Milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, daire müdürlerinin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Dr. Ahmet Recep Tekcan, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ayhan Kavlak, Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz ve BELKO Genel Müdür Yardımcısı Bekir Yılmazoğlu ve vatandaşlar katıldı.
 
AÇILIŞ TÖRENİNDE VALİ ÖZCAN'IN
VERDİĞİ KARELER SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI
 
Çankırı Belediyesi'nin dün gerçekleştirdiği 'Rabia Parkı' açılış töreninde Vali Vahdettin Özcan'ın sergilediği görüntü sosyal medyada tepkiyle karşılandı.
 
Çankırı Valisi Özcan'ın park açılış töreninde AK Parti Milletvekili İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve partililerle birlikte yaptığı "4" işaretini gösteren fotoğrafların Valilik sitesinde yayınlanması ise bardağı taşıran son damla oldu.
 
Fotoğraflara Facebook'da "Siz kimsiniz Sayın Vahdettin Özcan" başlığıyla yer alan tepkide yeralan mesaj şöyle:
 
"Siz kimsiniz Sayın Vahdettin ÖZCAN.
 
Bu şehir caba güvecine kaşık sallayanı, kafes içinde kuşlara takla attıranı ama ilk defa bir siyasi partiyle her adımı beraber atanı görüp yaşıyor.
 
AKP'nin şarkısı Beraber yürüdük biz bu yollarda. Sayın Recep Tayyip Erdoğan RABİA işareti yapar, vekilleri yapar, başkanları il başkanları yapar ama sen yapamazsın sayın Valimiz.
 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizi bu şehre Vali diye atadı. Bu şehir değişik siyasi fikirler topluluklarından oluşuyor. Siz hepsine eşit ve demokratik olmak mecburiyetindesiniz. Bu şehirde sen siyaset yaparsan halk ezilir. Sen siyaset yaptıkça kanunlar yasalar uygulanmaz. Sen taraf tuttukça devlet kaybolur.
 
Yerel seçimler yaklaşmışken siz AKP sempatizanlığı yapamazsınız."
 
cankiri-rabiaparkiacilisi-sozcu-vahdettinozcan-resim-091.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler