Vali Taşolar, Türkiye'nin ve Çankırı'nın en küçük ilçesi Bayramören'de

Vali Taşolar, Türkiye'nin ve Çankırı'nın en küçük ilçesi Bayramören'de

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, göreve geldikten sonra ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlere bugün bir yenisini ekledi. Vali Taşolar, Çerkeş'te düzenlenen 'temel atma' törenine katıldıktan sonra Türkiye'nin en küçük ilçesi Bayramören'e geçti.

ÇANKIRI Valisi M. Fırat Taşolar, göreve başladıktan sonra ilçelere yaptığı ziyaretlere bugün Türkiye'nin ve Çankırı'nın en küçük ilçesi Bayramören'i de dahil etti. Vali Taşolar, Çerkeş'te Kent Meydanı, Yeraltı Otoparkı ve Müftülük Binası'nın temel atma törenine katıldıktan sonra Bayramören ilçesine geçti.

Bayramören girişinde kaymakam Hüseyin Taha Fidan ve Belediye Başkanı Halil Muratoğlu tarafından karşılanan Vali M. Fırat Taşolar'ın ziyaretiyle ilgili olarak valilik sosyal medya hesabı X (Twitter)'ten paylaşım yapıldı.

Paylaşımda; "Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bayramören ilçemize giden Valimiz Sn. @firattasolar, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçe esnafını ziyaret etti. Valimiz Sn. Taşolar ayrıca ilçedeki tarihi köprü ve alabalık tesislerinde incelemelerde bulundu" denildi.

Vali Taşolar'ın HBayramören ziyaretiyle ilgili o paylaşım:

cankiri-valiligi-sosyal-medya-paylasimi-bayramoren-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler