Yeni sezon sürprizi

Yeni sezon sürprizi

Erdal Beşikçioğlu, yeni sezonun sürprizin açıkladı.

Kanal D ekranlarındaki Beyaz Show'un 11 Kasım Cuma akşamı yayınlanan programına 'Behzat Ç.' oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Hazal Kaya ile şarkıcı Soner Sarıkabadayı ve Model grubu konuk olarak katıldı.

Rol gereği uzattığı sakallı haliyle programa katılan Erdal Beşikçioğlu, Star TV'de 13 Kasım Pazar günü başlayacak olan Behzat Ç.'nin yeni sezonuyla ilgili bilgiler verdi.

'NEFRET EDEBİLİRLER'

'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin 2'inci sezonunun çok sert geçeceğini ifade eden Erdal Beşikçioğlu, "İzleyenler bu sezon çok sert bir Behzat Ç. izleyecekler. Yeni Behzat'ı kabul edecekler mi? Birçok insan yeni Behzat Ç.'den nefret edebilir. Gerçekten zor bir sezon bizi bekliyor. Ama biz diziye başlarken de karakterler sevilsin diye uğraşmadık. Ortaya enterasan bir profil çıktı ve tuhaf bir şekilde sevdi insanlar" dedi.

2 VERSİYONLU BEHZAT Ç. FİLMİ: KÜFÜRLÜ VE KÜFÜRSÜZ

'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm' filminde küfürlü ve küfürsüz olarak iki versiyon hazırladıklarını söyleyen Erdal Beşikçioğlu, "Film için 2 versiyon çektik. Birincisi televizyonda yayınlanacak küfürsüz, otokontrollü versiyonu. İkincisi ise sinema için otokontrolsüz, sansürsüz ve küfürlü versiyonu. Bir dönemden soru soran, toplu halde seyredilmesi keyifli olan bir iş çıktı ortaya" dedi. (habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler