Yenilgi serisine devam:0-1

Yenilgi serisine devam:0-1

Çankırı Belediyespor son on günde 3'üncü yenilgisini alarak kendisine gönül

veren taraftarını üzmenin ötesine giderek, endişelendirmeye başladı.

İskenderun D.Çelikspor ile bayram öncesi kendi evinde yenilen mavi-beyazlılar, Malatya deplasmanında şanssız bir golle yaşadıkları yenilgiyi unutmak ve yeniden çıkış yapabilmek amacıyla Turgutluspor karşısına çıktılar ve yine sahadan boynu bükük ayrılan taraf oldular.

Karşılaşmanın tek golü 22. dakikada sahanın en yaşlı futbolcusu Erhan Namlı'dan geldi. Maçın ilk 15 dakikası ile son 15 dakikasında Turgutluspor kalesini abluka altına alan mavi - beyazlıların gol ayakları Furkan ve Gürkan'ın ayağından yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince sahadan 1-0 yenik ayrıldılar.

Hafta içi oynanan maça seyircinin desteği sıfır noktasındayken, şeref tribününde ise Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci, Turgutluspor yöneticileri ile birlikte maçı izledi.

Hakemler: Sertan Bakan **, Fettah Yiğit **, Mehmet Vargün **

Çankırı Belediyespor: Selahattin *, Samet **, Ali Yakup ** (Dk. 60 Fatih Mercan *), Lokman * (Dk. 38 Kemal *), Gürkan **, Emre *, Uğur *, Furkan *, Tolga **, Taylan *, Rıdvan * (Dk. 71 Celal *)

Turgutluspor:
Hakan *, Ozan **, Erhan Namlı ***, Polat **, Berk ***, Youssef * (Dk. 87 Turgay ?), Ömer ** (Dk. 80 Yasin *), Çağdaş ** (Dk. 38 Sadullah **), Barış **, Abdurrahman **, Nuh **

Gol: Dk. 22 Erhan Namlı (Turgutluspor)

Sarı kartlar: Dk. 58 Kemal, Dk. 82 Celal (Çankırı Belediyespor), Dk.39 Youssef, Dk. 90 Berk (Turgutluspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler