AK Partili adaylar Yukarı Mahallede

AK Partili adaylar Yukarı Mahallede

Şahin ve Filiz, Çankırı'nın varoşlarında seçmenden oy istedi.

AK Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çansaati çevresi ve Fatih mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek 12 Haziranda yapılacak genel seçimlerde Ak Parti’ye destek istedi.

Seçim kampanyalarını Çankırı merkezde sürdüren AK Parti Çankırı Milletvekili adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gün boyunca kamu kurumları ve işyerlerini ziyaret eden Şahin ve Filiz, merkez ilçeye bağlı mahallelerde toplanan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve çözümü noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

VAROŞ EDEBİYATI YAPANLARA MİLLET KANMIYOR
Fatih mahallesinde toplanan halka hitap eden Hüseyin Filiz, iktidarın yaptığı sosyal yardımlara değindiği konuşmasında iktidar olmasa şu mahalleye çakıl taşı dahi gelmezdi” dedi.

Filiz, "İktidar olarak fakir fukaraya erzak gönderdiğimiz zaman ‘Siz yardım yapıyorsunuz’ diyorlar. Odun kömür gönderdiğimiz zaman ona da karşı çıkıyorlar. Peki, durumu kötü olan insanımızı gözetmeyenceğizde ne yapacağız? Bizim dinimiz ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ demiyor mu? Allah kötü niyetli insanlardan bu memleketi korusun “dedi.

Geçmişte fakir- fukara, gecekondu- varoş edebiyatı yapan partilere artık millettin kanmadığını söyleyen Filiz,” Ak Parti ve onun adayları sizin emrinizde; Başbakanımızla sizin aranızda köprü olup hizmeti ayağınıza getirmeye talibiz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bir olalım, iri olalım, diri olalım” diye konuştu.

idris-yukari-resim-03.jpg

MİLLETE BİDON KAFALI DİYENLER SANDIKTA HEZİMETE UĞRUYOR
AK Parti Çankırı Milletvekili adayı İdris Şahin, millete bidon kafalı diyenlerin her seçimde sandıkta hezimete uğradığını söyledi.

Fatih mahallesinde halka seslenen İdris Şahin;” Her seçim dönemi sonunda mağlup olup bu millete ‘bidon kafalı’ ve ‘karnını kaşıyan adam’ diyenler sandıkta hüsrana uğruyorlar. Ama eşi başörtülü olan ve İmam Hatipli olmasından dolayı bu memlekete yıllarca çile çeken birilerinin ‘muhtar dahi olamaz’ dediği Başbakanımız sizin oylarınızla 8.5 yıldır iktidarda ve her seçim döneminde sandıktan alnın akıyla çıkıyor” dedi.

EVET DİYEREK HSYK’NIN YAPISINI DEĞİŞTİRDİNİZ
AK Parti milletvekili adayları olarak başbakana verilen destekten dolayı mahalleliye teşekkür eden Şahin, 12 Eylül referandum sürecinde Çankırı’nın verdiği %76,5’lik desteğin önemini vurguladı.

Şahin, “Hani referandum öncesinde bir kısım siyasi partiler diyordu ya ‘Başbakan Apo'yla masaya otuyor’ diye. Ancak, referandum yaklaşınca apoyla masaya kimlerin oturduğu ortaya çıktı. Bu ülkede demokrasinin işlemesini isteyen, yargının, askerin vesayetinden kurtulmak isteyen ve 12 Eylül cuntasından hesap sormak isteyenler evet cephesinde birleşti. Hayır cephesinde ise sizlerin malumu bölücü başı, BDP, MHP ve CHP aynı safta birleşip hayır kampanyası başlattı. Referandumum kabul edilmesiyle birlikte Anadolu’nun gerçek samimi çocukları, İmam Hatip tahsili görmüş, benim gibi, sizin evladınız gibi, Anadolu Lisesinden hukuk tahsili görmüş yargıda belirli yerlere gelmiş kardeşlerinizin önü açılmış oldu. Bu beyefendiler sadece bir mezhebe dayalı olarak HSYK üyesi seçiyorlardı. Yedi üyesi olan HSYK’nın beş üyesi bir mezhepten sadece adalet bakanı ve müsteşar farklı bir mezheptendi. Verdiğiniz evet oylarıyla, Yapraklı merkezinden Celalettin Esen, İncek'ten Ali Sancar, Ilgaz’dan Dilaver Kahveci, Orta’dan, Eldivan’dan bir kardeşiniz Yargıtay üyesi oldu. Siz 12 Eylül’de evet diyerek hem anayasanın, hem HSYK’nın yapısını değiştirdiniz. Bu çok büyük bir devrimdir. Bizim yegane gücümüz Çankırılı hemşerilerimiz aziz milletimizdir” diye konuştu.  

Daha sonra Çansaati çevresinde oturan vatandaşların alkışları eşliğinde sokağa giren Şahin ve Filiz’e, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de katılarak mahalleliyle ayaküstü sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler