AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi 20 kişiyle Çankırı'da hane bastı!

AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi 20 kişiyle Çankırı'da hane bastı!

Çankırı ili Orta ilçesi Elmalık köyünde cumartesi günü yaşanan olay tam anlamıyla bir rezalet. Rezaletin aktörü ise AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin. Şahin, yaklaşık 20 kişiyle Elmalık köyüne gelerek 'hane' baskınına öncülük etti.

AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin'in Çankırı'nın Orta ilçesi Elmalık köyünde yaşadığı ve yaşattığı 'olaylar zinciri' tam anlamıyla bir 'siyasi skandal'...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre, geride bıraktığımız Cumartesi günü Çankırı'da yaşanan şiddetli yağış nedeniyle Elmalık Köyü'nde yaşayan Çelebi Sevinçtekin'e ait ev su baskınıyla karşı karşıya kalıyor. Yaşadığı evin beklemediği düzeyde suyla karşı karşıya kalmasının nedenini araştıran Çelebi Sevinçtekin, yıllardır komşuluk yaptığı Mahmut Şahin'in kendi bahçesine yağmur suyu girmemesi için kazma-kürek ile gerçekleştirdiği su arkına müdahale etmesiyle başlayan tartışma, karşılıklı fiziksel temasa kadar ulaşıyor.

OLAYA İSTANBUL'DAKİ AİLE ÜYELERİ DAHİL OLUYOR

İddialara göre komşusu Çelebi Sevinçtekin ile tartışan Mahmut Şahin, İstanbul'da yaşayan AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin'i olaydan haberdar ediyor. Meclis üyesi Şahin, İstanbul'dan aile üyelerini ve yakın dostlarını alarak Cumartesi günü Elmalık köyüne geliyor. Beraberindeki saldırgan güruh ile birlikte Çelebi Sevinçtekin'in özel konutuna taşlı-sopalı saldırıyı gerçekleştiren Meclis üyesi Şahin ve beraberindekilerin ölüm tehditleri havada savruluyor!

AKP'li Şahin bununla da yetinmiyor ve yine iddialara göre Çelebi Sevinçtekin'in abisi Adem Sevinçtekin'in Şabanözü ve Çerkeş ilçesindeki pazar yerini basarak ona da 'ölüm tehditleri' savuruyor!

seyit-ahmet-sahin-resim-04.jpg
AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin...

AKP'Lİ MECLİS ÜYESİ SEYİT AHMET ŞAHİN SAVCILIKTAKİ İFADESİ SONRASI ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI

Elmalık köyünde yaşanan olaylar sonrası Çelebi ve Adem Sevinçtekin kardeşler olayı jandarmaya bildirerek evlerini basan ve kendilerini ölümle tehdit eden başta AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin olmak üzere saldırganlardan şikayetçi oldular.

Jandarmanın operasyonu sonrasında olaylara karışan 2 kişi gözaltına alınırken, başta AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin olmak üzere, Y.Ş, S.Ş ve M.Ş'nin savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldılar.

SEYİT AHMET ŞAHİN SÖZCÜ18'E KONUŞTU

Haberimiz üzerine AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin telefonla haber merkezimize ulaştı. Şahin; "Öncelikle şunu belirteyim benimle ilgili herhangi bir arama kaydı yok! Ben dün akşam Cumhuriyet Savcısına ifademi verdim. 'Aranıyor' diye ismini yayınladığınız isimlerin de araması yok! Ben orada çok daha kötü olayların yaşanmaması adına bulundum. Görüntüler de bunu göstermekte. Yaptığınız 'yanlı yayın' için sizlere hakkımı helal etmiyorum" dedi.

ŞAHİN'İN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

Öte yandan Seyit Ahmet Şahin'in verdiği bilgiye göre Çelebi Sevinçtekin'in, babası Mahmut Şahin arasında yaşanan tartışma sırasında bizatihi Çelebi Sevinçtekin tarafından taşlı-kürekli fiziksel saldırıya uğradığını ve bunun sonucu aldığı yaralar nedeniyle Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğünü belirtti.

"SİLAH DA ONLARDA, BIÇAK DA ONLARDA"

AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seyit Ahmet Şahin, yaptığı açıklamada; "Ben ne komşumuz olan Çelebi Sevinçtekin'i ne de çocuklarını tanırım. Bir kez olsun yan yana gelmişliğimiz yok. Pazar günü (11 Haziran) yaşanan yoğun yağış sonrası babam evde kendince bazı önlemler alıyor. Komşumuz Çelebi Sevinçtekin de evine gelen suların hangi yönden geldiğine bakıp da suyun bizden yana geldiğini görünce elinde kürekle babamın yanına geliyor. Burada babamın bütün iyiniyetine karşın sözlü başlayan tartışma sonrasında Sevinçtekin babama kürekle vuruyor ve babam 8 gündür hastanede tedavi altında. Haberi alınca biz de çıktık köyümüze geldik." dedi.

ihbar-hatti-sozcu-18-resim-01.jpg

kavgayi-cikartan-kanal-elmalik-koyu-resim-05.jpg
'Ölüm tehditlerine' kadar varan olayların neden olduğu su yolu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
57 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler